Aktualitātes
17.04.2018

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām apmeklēt Rīgas Fotogrāfijas biennāli, kā arī skatīties labu dokumentālo kino un klausīties augstu novērtētu literatūru.

  1. Otrdien iesakām apmeklēt galeriju "Alma", kur Rīgas Fotogrāfijas biennāles 2018 ietvaros skatāma izstāde "Video salons" – mākslinieku apvienības "GolfClayderman" versija par postpadomju sabiedrības estētiskajām kategorijām.
  2. Trešdien "Splendid Palace" notiks Ivara Selecka dokumentālās filmas "Turpinājums" seanss un diskusija, kurā pārdomās par filmā portretēto izglītības modeli dalīsies sociālantropologs Roberts Ķīlis un žurnāliste Sanita Jemberga.
  3. Savukārt kinoteātrī "Kino Bize" trešdien notiks LKA Nacionālās Filmu skolas studentu dokumentālo īsfilmu skate, kurā būs iespēja noskatīties četru jauno režisoru darbus, kā arī noklausīties sarunu par dažādām humora šķautnēm dokumentālajā kino.
  4. Darba nedēļu iesakām noslēgt ar labu literatūru un piektdien doties uz "NicePlace", kur notiks Latvijas Literatūras gada balvas prozas lasījumi.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!