Aktualitātes
26.09.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šo darba nedēļu iesakām sākt un beigt ar jaunāko kino, kā arī iepazīt tuvāk dadaisma mākslas un dzejas pasauli.

  1. Otrdien kinoteātrī "Splendid Palace" būs skatāma pasaulē pirmā gleznotā pilnmetrāžas filma "Mīlošais Vinsents", ko veido vairāk nekā 65 tūkstoši ar rokām darinātu eļļas gleznojumu un kas vēsta par izcilā nīderlandiešu gleznotāja Vinsenta van Goga dzīves pēdējām nedēļām.
  2. Trešdien Latvijas Mākslas akadēmijā atklās LMA studentu izstādi "Bez vārdiem", kurā ikvienam būs iespējams novērtēt jauno gleznotāju, keramiķu un scenogrāfu darbus.
  3. Savukārt ceturtdien iesakām doties uz "Hāgenskalna komūnu", kur notiks dadaisma mākslai un dzejai veltīts priekšlasījums, dzejas lasījumi un dzejas performance. Pasākumā piedalīsies dzejnieks, publicists, literatūras kritiķis Artis Ostups, kā arī dzejnieki Raimonds Ķirķis un Evelīna Andžāne.
  4. Darba nedēļu iesakām noslēgt ar labu kino un piektdien "Kino Bizē" noskatīties Aika Karapetjana jaunāko filmu "Pirmdzimtais", ko pats režisors raksturo šādi: "Savā ziņā "Pirmdzimtais" ir gan antifeministisks, gan antišovinistisks trilleris – nostāja atkarīga no paša skatītāja."
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!