Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Nav jau taa, ka cilveekam var bezgaliigi likt noticeet, bruunaa, pretiigi smirdoshaa masa, ko vinjam baro iekshaa ar lielo karoti, patiesiibaa ir shokolaade, nevis fekaalijas. Kaadu laiku var, bet ne jau muuzhiigi. Briti ir tauta ar lielvalsts, impeerijas veesturi un attieciigu pashlepnumu. Vispaar jau viegli ieveerot, ka Reinas-Donavas liinija ir ne tikai robezha starp viinu/degviinu, oliivellju/dziivnieku taukiem, vaginaalo/anaalo fiksaaciju, bet arii robezha starp speeju atshirt shokolaadi no vienreiz jau apeestas shokolaades. Laikam tas taapeec, ka ilgu laiku taa bija robezha starp Romas impeeriju un teritoriju, ko apziimeeja ar vaardu Sclavia (no vaarda Sclaves)

WAT
pirms 6 gadiem
Tik vienkārši jau CM naff. Uz Reinas/Donavas līnijas /Adriāna sienas robežas beidzas romiešu tiesības un sākas citas tiesības ar ģermāņu ciltīm anglo/sakšu tiesības, ar Austrumu tautām viņu tiesību sistēmas ( likumi, paražas, dzīvesveids). Kas savukārt notikās aiz tautām ,kas bija tiešā kontaktā ar romiešiem, ir tikai arheoloģija un hipotēzes. Kā reizi anglo/sakšu ( ģermāņi+skandināvi) dzīvesveida piekopēji arī ir radījuši moderno loģisko pasauli. Tieši viņi arī pārņēma Rietumromu, savukārt grieķelu austrumromas kādu laika kā naff, ja negrib protams Turciju vai pat wannabijus Krieviju adaptēt kā Romas pēcteci. S..dus no šokolādes kā reizi nevar atšķirt tie, kas pazaudē cilvēkus aiz likumiem un tā liga piemīt vairāk valsts pāri visam adepti, un tas piemīt vairāk tai Eiropas daļai ,kurai ir stiprākas darīšanas bijušas ar Romu, vai tās tiešu pēcteci Austrumromu/Bizantiju( tās mantiniecēm). Pēc IKP gluži labi redzams.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!