Alla Kudiņa
pirms 5 gadiem
Paldies autoram par neliekuļotu filmas "Bille" recenziju. Nekādi nenoliedzot filmas veidotāju ieguldījumu un darbu, man ļoti pietrūka ticamības un īstuma klātbūtnes tur attēlotajam. Filma bija skaista, labi nostrādāta un "sterila". Vai tāda bija Billes bērnība? Spriežot pēc pašas V.Belševicas rakstītā, ne tuvu tam. Mūsu kinematogrāfu pārmērīgā aizraušanās ar ārējo formu (protams, ka kino bez tā nevar, tomēr tā samērība), stilizāciju un vizuālo bieži atstāj otrā plānā notikumu, personāžu patieso būtību, pārdzīvojumus, dabiskumu, ticamību. Jāsaka, ka šī "formas glorifikācijas" blakne vērojama ne tikai "Billē", bet arī citās LV-100-gades radītajās filmās. 

Māris Zemgalietis
pirms 5 gadiem
Kamēr Madra kungs uzskaitījis kā tik filmā nav un trūkst, par laimi kāds pamanījis arī to kas tur IR : http://www.kinoraksti.lv/raksti/recenzija/bille-brinumzeme-413
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!