nazis
pirms 6 gadiem
Visas iespējas parasti slēpjas aiz vārdiem "negribas", "nepatīk" un līdzīgiem. Vai mums varētu būt izdevīga bēgļu uzņemšana? Protams varētu (pagātnē), var būt vēl ir, bet ja kavēsimies, tad vairs nē. Vācija jau uzņem milzīgu skaitu, uzņem Zviedrija un vienmēr ir centusies uzņemt visus un pēc iespējas vairāk, pašlaik ļoti daudz izceļo uz Somiju. Ja mēs gribējām vai gribam gūt kādu labumu no šīs cilvēkresursu pārdales, ko izraisa karš, tad jau šodien mūsu ierēdņiem vajadzēja atrasties Itālijā un Grieķijā meklējot starp tur ieceļojušiem bēgļiem labi izglītotus cilvēkus, kas prot sazināties kaut vai angļu jeb kādā citā mums saprotamā valodā, un aicināt viņus uz Latviju. Ir jārīkojas aktīvāk. Lai iegūtu kādu labumu no kāda pasākuma, ir tajā arī jāiegulda gan līdzekļi, gan darbs. Ja to nedarīs, tad tas būs tikai apgrūtinājums.

Kisus Bite
pirms 6 gadiem
Veselais saprāts aicina, kad pirmo reizi satiec cilvēku, pret viņu ir jāattiecas neitrāli. Pēc tam tavai attieksmei ir jābūt tieši tādai kādu uzvedību otrs demonstrē. Nepieļauj situāciju, kur tu ar savu labo uzvedību subsidē cūcīgu un necieņas pilnu otra uzvešanos. Neesi pozitīvais muļķis un memmītis, kuram var braukt augumā katrs, kam nav slinkums.
Migranti demonstrē necieņu pret eiropieti. Cik racionāli ir ielaist savās mājās nadnieku?

A.G.
pirms 6 gadiem
SOROSIEŠU MAUKAI - OKUPANTEI GOLUBEVAI - PAŠAI NAV JURIDISKU TIESĪBU ATRASTIES LATVIJĀ !!!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!