Aktualitātes
05.07.2019

"The Bad Tones" izdod debijas albumu "Is It Good Enough?"

Komentē
0

Apvienība "The Bad Tones" laiž klajā savu pirmo albumu "Is It Good Enough?" un izziņo atvēršanas koncertu augustā.

"Albumā ietverts viss, ko grupas dalībnieki ir sapņojuši, jutuši un izdzīvojuši pēdējo divu gadu laikā. Katra dziesma ir kā mozaīkas gabaliņš no lielāka mākslas darba ar konkrētām emocijām un noskaņām, kas klausītāju ievelk dziļāk kompozīcijas kodolā," teikts paziņojumā presei.

Albums tika ierakstīts "Gheijn Studio" Hāgā, Nīderlandē, un to producējis Jaspers Rass (Jasper Ras), kurš ar grupu strādājis jau pie iepriekšējā EP "Bad Tunes", kas iznāca 2018. gada augustā.

No šī gada 5. jūlija albums pieejams visās straumēšanas vietnēs un to iespējams iegādāties CD un vinila formātā grupas "Bandcamp" profilā vai uz vietas mūzikas ierakstu veikalā "Upe", savukārt "Is It Good Enough?" izdošanas koncerts notiks 12. augustā Torņakalna privātās vidusskolas pagalmā. Biļetes pieejamas "eKase.lv".

"The Bad Tones" ir dabas un blūza iedvesmots psihedēliskā roka kvartets no Rīgas, kurā apvienojušies Edvards Broders (taustiņi, ģitāra, vokāls), Kalvis Sležis (bungas, atbalsta vokāls), Rūdolfs Ozols (ģitāra, taustiņi, vokāls) un Alberts Levics (bass, vokāls).

Visi grupas dalībnieki ir iesaistījušies Rīgas mūzikas scēnā jau no saviem agrīnajiem pusaudžu gadiem un spēlējuši dažādās grupās pirms "The Bad Tones" dibināšanas. Šajā ansamblī viņi noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas, spēlējot klasisko roku un blūzu ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru.

"The Bad Tones" ar sociālo mediju un mūzikas palīdzību akcentē kultūras patēriņa problēmas mūsdienu sabiedrībā un koncentrējas uz auditorijas iesaistīšanu mūzikas klausīšanās procesā, kā tas tika darīts skaņu ierakstu pirmsākumos. Kā uzsver grupas dalībnieki, šī vērtīgā klausīšanās pieredze viņus motivē un iedvesmo.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!