Aktualitātes
09.04.2018

Arturs Skutelis un "Tvērumi" izdod albumu "Nekad nekur"

Komentē
0

Arturs Skutelis un grupa "Tvērumi" ir izdevuši albumu "Nekad nekur".

Jaunais albums veidots kā vienots stāstījums par jaunu puisi vārdā Aleksandrs. Albuma fabulas pamatā ir Bībeles stāsts par pazudušo dēlu. 2016. gadā grupa izdeva debijas albumu "Audums".

"Tvērumos" spēlē Arturs Skutelis (balss), Rūdolfs Latišenko (bungas), Mārtiņš Vilnītis (bass), Dita Frīdenberga (saksofons) un Alise Golovacka (klavieres, flauta). Visu albuma "Nekad nekur" tekstu autors ir Arturs Skutelis, skaņdarbus producējuši "Tvērumu" dalībnieki, kā arī Rihards Štrauss no grupas "Augša". Albums ierakstīts Rīgā, "Dynamic Records" un PKI studijā, un tā tapšanā piedalījušies vairāki viesmākslinieki: dzejnieces Daina Sirmā un Alīna Platoņenko, dziedātājas Kristīne Prauliņa un Zelma Jēgere (Viņa), trompetists Dāvis Nicmanis, emsijs Idus Abra un aktieris Igors Šelegovskis. Noformējumu, izmantojot Hieronīma Bosa gleznu "Ceļinieks", radījis Emīls Kālis. Skaņas apstrādi PKI studijā veicis Arturs Skutelis.

Albums "Nekad nekur" ir pieejams grupas "Spotify", "Bandcamp" u. c. mūzikas straumēšanas lapās. Drīzumā albums tiks izdots arī limitētā CD tirāžā.

"Nekad nekur" lielkoncerts iecerēts šīgada otrajā pusē; 27. aprīlī Rīgā, klubā "Melnā piektdiena" notiks Artura Skuteļa solokoncerts.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!