Evija Vēbere
 
Aktualitātes
30.11.2018

Ar Evijas Vēberes, Sniedzes Prauliņas un citu mūziķu dzīvajām sesijām 16. dzimšanas dienu svin "Radio Naba"

Komentē
0

Jau šajā nedēļas nogalē, 1. decembrī, Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes "Radio Naba" - ar krāšņu un muzikālu tiešraides programmu atklās savas 16. dzimšanas dienas svinības. Svētku ēteru visas dienas garumā veidos jau par tradīciju kļuvušās dzīvās mūzikas sesijas Latvijas neatkarīgo mūziķu izpildījumā un sarunas ar dzimšanas dienas svinību viesiem. Tāpat šajā dienā tiks paziņoti "Radio Naba" fotokonkursa "16x16" uzvarētāji, kuru darbi piedalīsies ceļojošajā fotoizstādē.

Svinību dienas rītu ievadīs "Radio Naba" ceļojošās fotoizstādes "16x16" virtuālā atklāšana. Šī gada fotokonkursā "Radio Naba" aicināja ikvienu radoši domājošo izpausties par tēmu "Sakari". Klausītāji tiks iepazīstināti ar 25 konkursa žūrijas izvēlētajiem darbiem, kuri decembrī dosies ceļojošajā izstādē, un tos varēs  apskatīt un sniegt savu vērtējumu arī Latvijas Sabiedrisko mediju portālā "LSM.lv". Studijā viesosies arī Latvijas Universitātes rektors prof. Indriķis Muižnieks un Latvijas Radio valdes locekle satura attīstības jautājumos Sanita Dika-Bokmeldere.

Dzimšanas dienas svinības "Radio Naba" ēterā turpinās dzīvās mūzikas koncertprogramma. Ar muzikāliem pārsteigumiem studijā pie "Radio Naba" personībām un mūzikas instruktoriem viesosies Latvijas neatkarīgās mūzikas grupas, mūziķi un mākslinieku apvienības: "Cellar Cat", Reinis Kapteinis, Artūrs Punte un Linda Leimane (apvienība "Orbīta"), Evija Vēbere, "aPēdājs", "NeimoM", "Daba San" un Sniedze Prauliņa. Visā pasaulē šo notikumu varēs redzēt arī video tiešraidē interneta vietnēs naba.lv, lu.lv, daļa koncertprogrammas tiks translēta arī feisbukā. Ētera programmu veidos Aldis Blicsons ("Ej Apskrieties!"), Aija Fedorova ("Zinātnes vārdā"), Anete Enikova ("KŪL: Kultūras ūnijas laiks"), Klāvs Lauls ("Ožamais spirts"), Herta ("Bron-hīts"), Raimonds Ķirķis ("Bron-hīts"), Ieva Nagliņa ("Subjektīvie mērījumi"), Atis Žagars ("Mūzikas sirds") un "Nabarīts" rīta programmas vadītāji. Svētku ēteru papildinās konkursi, sarunas, īpaši sveicieni un pārsteigumi.

Svētku kulminācijas pasākums gaidāms trešdien, 5. decembrī, Lielajā ģildē, kur norisināsies atmosfērīgs un jaudīgs "Radio Naba" lielkoncerts ar "Sonntags Legion", "Amorālās psihozes" un Sniedzes Prauliņas uzstāšanos. Par dejām rūpēsies "Radio Naba" DJ un mūzikas instruktori. Biļetes nopērkamas "Ticketshop.lv".

"Radio Naba" aicina visas dienas garumā sekot līdzi informācijai un aktivitātēm sociālajos tīklos, kā arī klausīties svētku programmu – tās veidotāji būs parūpējušies arī par īpašiem konkursiem un aktivitātēm. Seko līdzi: @radionaba un #NABAsvin

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!