Fotogrāfiju autore: Paula Jansone
 
Fotogrāfija
16.08.2017

Apmaldīties

Komentē
0

Turpmāk interneta žurnālā "Satori" divreiz mēnesī publicēsim jauno fotogrāfu darbus. Šajās fotosērijās autori runās par sev būtiskām tēmām, ļaujot nojaust šī brīža noskaņas ne tikai pašu dzīvēs, bet arī sabiedrībā kopumā. Šodien piedāvājam šī cikla pirmo darbu sēriju – fotogrāfijas, kurās pazīstamas vietas dabā kļuvušas svešas un neidentificējamas. Visus fotobogus meklējiet šeit.

Fotogrāfija spēj mainīt lietu uztveri – dzīvē nepieredzēti skatu leņķi vai acij neiespējamas ekspozīcijas ļauj mums manipulēt ar objektiem: atklāt tajos jaunas detaļas un nozīmes. Man ir bērnības atmiņas, kas veidojušās tikai no vecāku uzņemtām fotogrāfijām. Ir arī fotogrāfijas, kuras es pati neatceros uzņēmusi, bet tajās attēlots kaut kas tāds, kas tobrīd šķitis būtisks. Ir attēli, kuros cilvēki kamerā vēršas ar "savu smuko sejas pusi", un ir naktī ieslēgtas zibspuldzes, kuras atklāj tumsas paslēptās nepilnības. Fotogrāfija sniedz iespēju uz pasauli palūkoties citādāk.

Paula Jansone

Paula Jansone ir biedrības "Ascendum" projektu vadītāja. Studējusi Latvijas Kultūras akadēmijā kultūras teoriju, interesē kino un fotogrāfija.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!