Gunta M -
pirms 5 gadiem
Labdien! Gribētu kaut kur izlasīt kāda kino kritiķa analīzi, vērtējumu par filmu "Kriminālās exelences fonds". Izņemot dažu pazīstamu radio un TV personību sajūsmu reklāmā pirms filmas izrādīšanas un tagad- balvas piešķiršanu, neesmu dzirdējusi nevienu labu vārdu. Lielākā daļa man zināmo cilvēku pat nav noskatījušies līdz galam. Es noskatījos. Labi, ja jūsu aprindās tā ir normāla valoda, lai notiek. Bet cita nekā jau tur nebija! Slikta pašdarbnieku izrāde. Negatīvi izsakās gan jauni, par veciem vispār nav ko runāt- viņu ausis to nevar klausīties, gan sievietes, gan vīrieši. Ko es nesaprotu? Kur ir tā filmas vērtība?

jurniece
pirms 5 gadiem
Domāju, te nav runa par vērtību. Ne velti tā netika pieteikta nominācijā "Kino". Pārsteigums tai ir acīmredzami pilnībā atbilstošs apzīmējums. Ka tāda pašdarbnieciska filma var nonākt līdz lielajam ekrānam un par to tik daudz runā, raksta.

Gunta M -
pirms 5 gadiem
Domāju, ka šajā kategorijā bija vairāk balvu pelnījuši pasākumi. Kauns.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!