Ekrānšāviņš no video
 
Aktualitātes
13.06.2017

Ansamblis "Manta" laiž klajā Katrīnas Neiburgas veidotu videoklipu

Komentē
0

Ansamblis "Manta" publiskojis Katrīnas Neiburgas radītu videoklipu dziesmai "Rudensziema" no aprīlī iznākušā albuma "Karaliene Anna".

Grupa raksta: "Albuma “Karaliene Anna” vāka bildes veidoja Andris Eglītis un Katrīna Neiburga, paralēli fotografējot ar digitālo un analogo kameru. Kā izrādījās, fotosesijas laikā Katrīna arī filmēja un no šiem videofragmentiem samontēja klipu. Tas bija negaidīts pārsteigums, kas, šķiet, ir transformējis gan mūsu prātus, gan pašu dziesmu. Fotosesijā un klipā piedalījās vairāk nekā 20 cilvēku, Egila un Silvijas botānisko retumu dārzs, kā arī Barons un Lords, kuru pieminam, skatoties šo video."

Šajā nedēļas nogalē "Mantu" varēs sastapt vairākos koncertos: 16. jūnijā 22:00 – Valmierā, Tautas Harmonijas centrā, 17. jūnijā 16:00 – "Pagalms Fest", Jūdaži, 17. jūnijā 21:30 – Cēsīs, mākslas telpā "Mala".

Biļetes uz koncertiem "THC" un "Malā" biļešu tirdzniecības vietnē "Bezrindas.lv".

Ansambļa "Manta" debijas albums "Manta" iznāca 2014. gadā, bet 2015. gadā "Mantas" sadarbībā ar vairākiem filozofiem tapa ieraksts "Buržuāziskās filosofijas marasms četrām balsīm ar ansambli". Trešais albums "Karaliene Anna" iznāca šī gada aprīlī.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!