Aktualitātes
29.09.2016

Anetes Meleces animācijas filma "Analīzes paralīze" izpelnās starptautisku atzinību

Komentē
0

Latviešu režisore un māksliniece Anetes Melece par animācijas filmu "Analīzes paralīze" ("Analysis paralysis", Šveice, 2016) godalgota festivālos Šveicē un Lielbritānijā, ziņo filmu studijas "Virage Film" pārstāvji.

Septembra sākumā notikušajā animācijas filmu festivālā "Fantoche" Šveices pilsētā Bādenē  Anetes Meleces režijā tapusī filma "Analīzes paralīze" saņēma divas godalgas – Šveicē producēto filmu kategorijā tā godalgota ar "High Swiss risk", kā arī skatītāju balvu, savukārt septembra otrajā pusē īsfilmu un animācijas filmu festivālā "Encounters" Lielbritānijas pilsētā Bristolē "Analīzes paralīze" ieguva "Animācijas Grand Prix 2016".

"Analīzes paralīze" ir Meleces trešā animācijas filma, kuras scenārija autore un māksliniece ir pati režisore. Filmas galvenais varonis ir Antons, kuram grūtības sagādā pat vismazākā izšķiršanās, līdz kādu dienu viņa nosvērtība rada jaunu pavērsienu vientuļnieka dzīvē.

Anete Melece

Filmas producente ir Saskija fon Viraga, tā producēta Cīrihes filmu studijā "Virage Film". Filmas izveidi atbalstījusi Šveices Valsts televīzija, dažādi fondi, kā arī Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds.

Vairāk informācijas: mājaslapās www.anetemelece.lv un www.viragefilm.ch.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!