Komentē
0

Esi sveicināts, dižciltīgais svešiniek. Tu izskaties savādi, it kā būtu ieradies no tālām zemēm. Vai gadījumā neesi ieradies no tāliem ziemeļiem? Mani sauc Akiko. Kāds ir tavs jaukais vārds? Ievadi to un nospied „enter”, tad Akiko tev atvērs.

Mums prieks, QWERTY, ka tu esi ielūkojies mūsu saitā, kas visu aizmirsts atrodas senās Japānas kalnos. Mēs esam Akiko un pērtiķītis Mao. Ja tu paskatīsies kreisajā, apakšējā ekrāna stūrī, tu ieraudzīsi divus mazus dzeltenus lāsumiņus. Tās ir viņa acis. Pērtiķītis Mao slēpjas ne jau tādēļ, ka tu viņam nepatiktu, QWERTY. Viņš lieliski zina, cik mums ir svarīga tava vizīte, viņam tikai vajag laiku, lai pierastu pie jauna cilvēka. Viņš ir ļoti noslēgta būtne, taču ar apbrīnojami drosmīgu un ziņkārīgu dvēseli. Tev varbūt šķiet smieklīgi tas, ka Akiko tā runā par pērtiķīti, taču bez Mao viņai te citu draugu nav.

Varbūt tu, QWERTY, vēlies kļūt par manu draugu? Kolīdz šī cerība iedegās Akiko sirdī, pasaule piepeši pārvērtās — tā atmirdzēja visās krāsās, it kā būtu sākušies svētki. Akiko pamanīja, kā tu nolūkojies viņas trauslajā stāvā, kas ģērbies rudenslapu krāsas zīda kimono. Tavi nekautrīgie skatieni liek Akiko vaigiem kļūt spilgti sārtiem.

Nē, nē, QWERTY, nemaz nemēģini turp aizbīdīt kursoru. Pagaidām tu tikai vari baudīt kauna krāsas klāto Akiko seju. Akiko, mēs tev uzsveram, ir nepiekāpīgu principu meitene. Ja tu vēlies redzēt visu pārējo, pieraksties uz mūsu saitu. Redzi tur, kur ir durtiņas ar uzrakstu „members”? Kad kļūsi par locekli, tu varēsi iet caur tām taisni uz Akiko istabām. Taču tagad tev ir vajadzīgi, lūk, tie vārtiņi ar uzrakstu „instant access”.

Mēs tev pateicamies, QWERTY, ka izlēmi izmantot „instant access” iespējas. Mēs pieņemam visas populārākās kredītkartes. Tu vari kļūt pagaidu locekli uz vienu mēnesi tikai par nieka 9.99$. Savukārt par nieka 24.99$ veselu gadu tu vari baudīt pilntiesīga locekļa privilēģijas. Akiko redz, QWERTY, ka tu esi pieredzējis samurajs. Tu pacel vāku lādītei ar uzrakstu „terms and conditions”, kas stāv starp Kanon statuetīti un kūlīti meldru bultu. Ne katrs, kas ierodas šeit vīzītē, tā rīkojas… Jā, tā ir svēta patiesība. Lai tev būtu ērtāk, mēs tavu pagaidu locekļa statusu atjaunosim pēc abonementa beigām, un ik mēnesi no tava konta noņemsim 9.99$...

Ko? Bet vai tad var kaut ko nosaukt par pastāvīgu pasaulē, kur viss līdzinās rasai un mākoņiem? Neierobežota pieeja, protams, QWERTY, ir labāka. Bet tāpēc arī dārgāka. Neaizmirsti, ka nepatiesas informācijas norādīšana par kredītkarti tiek sodīta likuma kārtībā... Nē, nē, mums nākas tev to atgādināt. Mēs tev uzticamies. Un tu vari uzticēties mums. Nebaidies, ka tavi nedraugi un skauģi varētu uzzināt par mūsu sakariem. Mēs ar pērtiķīti Mao mākam glabāt noslēpumus. Naudas mijējiem no tavas bankas, saņēmušiem rēķinu no „ninpoop.com”, neradīsies pat ne mazākās aizdomas.

Mēs priecājamies, QWERTY, ka tava izvēle ir kritusi par labu neierobežotai pieejai par 24.99$, kas tavu ērtību labad netiks automātiski atjaunināta. Kolīdz būs pārbaudīti tavas kredītkartes dati, tu ar dzērvju pastu saņemsi vēstulīti. Jā, QWERTY, šī arī ir „instant access”. Ko? Normāls nosaukums. Visa zemes dzīve ir tikai mirklis, tikai mēnesnīcas vasarīgais sapnis dīķa ūdenī, kasivagi putnam dziedot.

Esi sveicināts, QWERTY. Mēs ar Mao tevi un tavu IP adresi 211.56.67.4 labi atminamies. Tu ienāci caur durvīm ar uzrakstu „members” — tas nozīmē, ka baltā dzērve tev jau ir atnesusi vēstuli ar slepeno vārdu. Tagad tu esi pilntiesīgs loceklis — tai laikam vajadzētu būt saviļņojošai, aizraujošai un veldzējošai sajūtai! Jā, piecas dienas tas ir ilgs laiks, bet, QWERTY, tev taču bija teikts, ka dzērvju pasts var kavēties, ja tu atstāsi tādu bezmaksas pasta serveri kā Yahoo! vai Hotmail adresi. Tieši tur siro laupītāji, kas norāda nepatiesu informāciju par kredītkartēm. Ja nu reiz uz to parakstījies, esi pateicīgs, ka vispār saņēmi vēstuli ar slepeno vārdu…

Kā nu ne, brīdinājām gan. Reiz tu atvēri vāku lādītei ar uzrakstu „terms and conditions”, QWERTY, vajadzēja izlasīt, kas bija rakstīts smalkdrukā 12. lappusē. Bet vai ir vērts par to strīdēties tagad, kad prieka brīdis ir tik tuvu? Atmet šīs domas, QWERTY, un nododies vakarīgo skaņu burvībai. Vai tad pasaule nav skaista? Pa pelēko debesi peld plānas mākoņu lentes, vējš čaukstina lapas, un circeņi skumīgi dzied zālē. Tas taču aizrauj tavu sirdi?

Tu klikšķini pa Akiko slēptāko vietu, pašpārliecinātais QWERTY. Laikam tu esi no tiem, kas skaidri zina, kas viņiem vajadzīgs. Tu esi pārliecināts par sevi. Un kā vēl pārliecināts. Tik delikāti smalks kavalieris kā tu pretestību laikam nesastaptu nevienā pornosaitā. Saviļņotā Akiko nolaiž acis un attālinās dziļāk savās istabās. Akiko ir tik samulsusi, ka aizmirst aiz sevis aizvilkt starpsienu. Viņa mazliet nodreb, kad kursors pārslīd pāri viņas trauslajai figūrai. Vai tu, QWERTY, pamanīji, ka kursora bultiņa pārvēršas rokas delnā katru reizi, kad kursors pieskaras rudenslapu krāsas zīda kimono? Akiko mīklainajās acīs atspīd naktslampiņas gaisma. Tagad, QWERTY, Akiko tev izstāstīs savu stāstu.

Sen senos laikos varenajam Ise provinces valdniekam bija trīs meitas. Vecākā… Ko? Lūdzu. Lūk, tur labajā, augšējā stūrī ir poga „Skip story”. Podziņa ar glāzīti? Tā ir paredzēta, ja tu sadomā pērtiķītim Mao izmaksāt ķiršu uzlējumu.

Ah… Nu ko tu dari, QWERTY. Tagad Akiko piesedz tikai apakšveļa. Lai izģērbtu viņu pavisam, pietiek tikai vēlreiz noklikšķināt peli. Akiko no satraukuma griežas galva — viņa ar tavu atļauju atlaidīsies uz tatami. Ai…. Oi! Tu viņai neatstāji neko ar, ko piesegt kailumu, QWERTY. Vai tev patīk viņas jaunais, vēl neizveidojies augums? Nē, QWERTY. Tās vairs platāk izplest tu nevari. Nevajag velti klikšķināt. Šajā versijā tu neieraudzīsi viņas slēptāko vietiņu. Akiko kautrējas.

Tu vaicā Akiko, kā ir jāglāsta viņas trauslais augums? To tev pateiks priekšā tava iemīlējusies sirds. Vari izvēlēties jebkuru priekšmetu, ko ieraugi šajā istabā. Jebkuru, uz kura kursora bultiņa pārvēršas rokā. Lai to paņemtu, vajag uz tā uzklikšķināt. Par visu svarīgāk tev ir, lūk, tās krelles pie sienas. Iegaumē tās. Kad tu sāksi rotaļāties ar Akiko, kreļļu lodītes viena pēc otras sāks mainīt krāsas. Jo vairāk būs zaļo kreļļu lodīšu, jo saldāki Akiko šķitīs tavi glāsti. Jo vairāk būs sarkanu, jo sliktāk tu zināsi viņas slēptākās domas.

Kas tieši tev ir nesaprotams? Tu business news esi kādreiz skatījies? Akcijas krītas — sarkanā bultiņa uz leju, akcijas ceļas — zaļā bultiņa uz augšu. Te viss ir gluži tāpat. Iegaumē, zaķīt — Akiko no tevis gaida mazu ekonomisku brīnumu. Ja tu viņu glāstīsi pareizi, viņa tev dāvās „O-o-oi!” Taču, ja Akiko tev dāvās „Hi-hi-hi!”, tas nozīmēs, ka tavi glāsti viņai nav pa prātam. Kad visas kreļļu lodītes kļūs zaļas, QWERTY, tu izdzirdēsi lieglaimīgas baudas pilnu „Ooh-auu!”, ko Akiko tev dāvās kā balvu.

Aha, tu paņēmi vēdekli „sikspārnis” — atmiņu par pērno vasaru. Vēlies ar to paplūkāt Akiko mazos brūnganos cicīšus, kas līdzinās mīlas bultām? Hi-hi-hi! Paskaties tak uz krellēm. Trīs kreļļu lodītes jau ir sarkanas. Hi-hi-hi. Nu jau veselas sešas. Padomā. Ko normāli cilvēki dara ar vēdekli? Pareizi. Apvēdinās. Vai apvēdina. Un visur. O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-hi!

Nē, QWERTY, ja Akiko dāvā „Hi-hi-hi!” pēc vairākiem „O-o-oi!”, tas nozīmē, ka laiks izdomāt ko jaunu, citādāk tu viņai apniksi. Un neguli. Tev vajag punktus vākt, bet, kad Akiko dāvā „Hi-hi-hi!”, tu tos zaudē. Pamēģini viņu apvēdināt kādā citā vietā. Hi-hi-hi! Hi-hi-hi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-hi! Hi-hi-hi!

Met tak pie malas to vēdekli. Vai tad neredzi, ka apnicis. Pietiks. Pamēģini ko citu… Matadata? Nezinu, QWERTY, izmēģini laimi… Gribi ar to pārslīdēt pāri viņas padušu tumšajiem ielokiem? Hi-hi-hi! Viegli iedurt ar to viņas melnīgsnējā vēderā? Hi-hi-hi! Pieskarties viņas slēptākajai vietiņai, ko slēpj reibinoši paceltie gurni? Hi-hi-hi! Pakutināt nobrieduša persika krāsas papēdi? O-o-oi! O-o-oi! HI-hi-hi! Tušas otiņa? Tu laikam vēlies Akiko veltīt dzejoli? Ā, skaidrs. O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Tu paskat, sanāk. Viens padoms, QWERTY. Ja tu otiņu apmitrināsi sakē pudelē, tad par vienu triepienu saņemsi divtik daudz punktu... Tikai neiemet otiņu pudelē, pēc tam vajadzēs kaut kur pārliet, bet spaiņa šeit nav...

Kas? Lēni ielādējas? Tas pērtiķītis Mao ir uzsēdies uz vadiem, ir viņam tāda indeve. Vēlies viņam ķiršu uzlējumu nopirkt, QWERTY? Mao! Lien lejā. Nāc šurp, tūliņ tev... Ko? Nē, sakē no pudeles nebūs. Mao, ej paspēlējies ar vēdekli "sikspārnis". Pie kā mēs palikām? Tušas otiņa? O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-ji! Veca vēstule no tā, kas tev reiz bijis dārgs? Hi-hi-hi! Airas koka saknenis? O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-hi! Dziednieciskās kusudamas lodītes, rotātas ar dažādu krāsu pušķīšiem? O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-hi! Lakstīgalas izbāzenis? Hi-hi-hi! Ebosi cepurīte? O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Hi-hi-hi! Tīstoklis zaļā papīrā, piesiets pie priedes zara? O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! QWERTY, vai tu tiešām nevēlies pasūtināt Mao uzlējumu? Skaidrs. O-o-oi! O-o-oi! O-o-oi! Ooh -auu!!!

Cik gan laimīga Akiko būtu, ja rīts nekad nepienāktu! Taču mēnesnīca jau tinas pirmslēkta migliņā, un tuvojas šķiršanās stunda. Cik gan mokoši ilga būs diena bez tevis, QWERTY.

Viss... Ko tad tu vēl gribēji? Nē, slēptākā vietiņa ir pieejama tikai zelta līmenī. No šīs dienas, QWERTY, pavasarīgais vējš laiku pa laikam tev uz darbvirsmas atvērs logu ar tekstu "AKIKO hardcore! Kaut vai saīsnes uzliec uz darbvirsmas!". Slēptākās vietiņas fotogrāfija, ko tu tur ieraudzīsi — tas būs īsts ekrānšāviņš no hardcore versijas. Ja logs tev traucē, to var vienkārši aizvērt un tad turpināt darbu. Nē, tagad tu apskatīties nevari. Lai to izdarītu vajag zelta līmeni, bet tev ir parastais. Ko? Viss tak bija pateikts tīstoklī no lādītes "terms and conditions", sīkdruka, 17. lappuse.

Nesaskumsti, QWERTY. Akiko bija labi tavās spēcīgajās rokās, un viņa tev pateiks, kā ar viņu palikt ilgāk. Lai iegūti piekļuvi hardcore versijai, tu vari uzlabot savu parasto līmeni līdz hardcore versijai par nieka 14.99$. Tev nav nepieciešamības par jaunu ievadīt savas kredītkartes numuru — tas jau ir mūsu datu bāzē. Pietiek uzklikšķināt uz ikonas "one-click purchase", un tavā priekšā pavērsies neaizmirstamu baudu pasaule. Tieši tāpat ar vienu klikšķi tu vari nopirkt pērtiķītim Mao uzlējumu. Viens klikšķis tevi šķir no zelta līmeņa, QWERTY! Zelta loceklis var baudīt divas pilnekrāna Akiko slēptākās vietiņas fotogrāfijas. Hardcore versijā tev gaida arī jaunas baudas ierīces, kuru vidū ir arī mūsu kulta multiātrumu vibrators. Un vēl — zelta locekļiem Akiko jau pašā sākumā dāvā "Ooh-aau!" "O-o-oi!" vietā. Un kā balva beigās ir "Aah-ooi-uaaa!" Tā ka tu padomā, QWERTY. Akiko gaidīs.

Esi sveicināts, QWERTY. Mēs ar pērtiķīti Mao tevi labi atminamies. IP-adrese 211.56.67.4, Master Card 5101 2486 0000 4051, cvc2-910, "Alfa bankas" īpašums, Mašas Porivajevas iela 11. Tu nezini, kas ir Maša Porivajeva, QWERTY? Ja meitenei pieder vesela iela, tad laikam viņa ir pratusi aplaimot paša sjogunu. Vai arī viņa ir no senas dižciltīgas dzimtas. Tas ir pat mazliet apskaužami, QWERTY. Kā bija teikts parunā, kam viņai vienai vesela jūra dāvanu?

Ja pie lietas, tad pie lietas. Sen senos laikos kādas varenas provinces valdniekam... Kas, atkal izlaižam? QWERTY, kāpēc tu nekad mani nepaklausi? Labi, lai notiek kā saki. Akiko ir ļoti priecīga, ka esi kļuvis par zelta locekli saitā, kas visu aizmirsts atrodas senās Japānas kalnos. Tavs apciemojums — liels pagodinājums nabadzīgajai meitenei. Reti gadās, ka tāds vīrs iegriežas šajā nostūrī. Varbūt tu vēlies pasūtināt ķiršu uzlējumu pērtiķītim Mao? Skaidrs, ejam tālāk. Akiko ir uztraukta, QWERTY. Lai arī jaunās meitenes biklais kautrīgums neļauj tev tajā atzīties, viņa ir priecīga, ka ar tevi paliek divvientulībā. Tāpēc ātrāk ejam uz baudu grotu, kur tu ļausi vaļu savām nesavaldāmajām vēlmēm. Pat ja Akiko vēlētos, viņa nespētu pretoties tavām vēlmēm, varenais QWERTY. Taču viņa lieliski atminās, cik saldi bija tavi glāsti.

Jā, šī ir baudu grota. Kā tas ir — tāda pati kā iepriekšējā? Tur tatami bija, bet te buras atlūza. Tur sienas bija zaļas, te — dzeltenas. Tur bija Toetomi Hindsesi portrets, te Tokugavas Ieasu portrets. Ko? Klausies, QWERTY, arī tev ir tā pati poza, kas iepriekšējā reizē. Vai tad es tev kaut ko saku?

Cik gan tu aizdompilns esi palicis, QWERTY. Tevi neviens nekrāpj. Slēptākā vietiņa būs, vienkārši tagad tavā priekšā ir "A" skats. Pārslēdzies uz "B" skatu. Tas ir ļoti vienkārši. Uzklikšķini ar peli uz trauslajām, bērnišķīgajām Akiko gūžām, un tu ieraudzīsi to, kas tevi tik ļoti interesē. Lūk... Nu, kā tev patīk. Ko?

Tevi nesaprast, QWERTY. Te tev par maz, te tev par daudz. Jā, tas pats skats, kas reklāmā. Tieši tāpēc, lai visādi gnīdas neteiktu, ka viņiem nav parādīts tas, kas bijis solīts. Ja gribi redzēt seju, atgriezies sākumskatā. Lūk, tā. Bet lai ieraudzītu slēptāko vietiņu, atkal uzklikšķini uz trauslajām bērnišķīgajām Akiko gūžām. Nu pagaidi mazliet, kamēr ielādējas, tur neko nevar darīt. Ne mēs vainīgi, ka jums vadi tādi. Nē, vienlaicīgi nav iespējams. Hi-hi-hi! Nē, Akiko par tevi nesmejas. Akiko tev dāvā "Hi-hi-hi!" Klausies, QWERTY, kur tu dzīvē esi redzējis vienlaicīgi gan to, gan šito? A? Ko nozīmē, ka tā varētu būt jebkuras? Kuras tad citas tā varētu būt, muļķīti, ja šeit esat tikai tu un Akiko?

Ko? Viss kā iepriekš. Vai redzi krelles pie sienas? Atgādināt nevajag? A? Kas par zvērinātu cirvi. Tas ir mūsu kulta multiātrumu vibrators. Hi-hi-hi! Akiko jau sacīja: hi-hi-hi!! Vibrators strādā tikai "B" un "C" skatos. Pareizi, tajā viņš nav redzams, toties strādā. Un šajā viņš nestrādā, bet ir redzams. Ko? Rozā sirsniņa pārslēdz ātrumus. Neesam gan tevi piekrāpuši, QWERTY. Būs arī otrais skats uz slēptāko vietiņu. Lai pārslēgtos uz "C" skatu, uzklikšķini ar peli uz trauslajām bērnišķīgajām Akiko gūžām no otras puses. Lūk... Kas? Atkal nepatīk? Ko nozīmē — tā pati bilde tikai ar kājām augšā? Paklau, QWERTY, vai tad, kad tu savu Mašu Porivajevu apgriez no muguras uz vēdera, vai viņai tur izaug kaut kas jauns? Varbūt tev vienkārši nepatīk, kā pasaule ir iekārtota, QWERTY?

Hi-hi-hi! Jā, hi-hi-hi! Nemācēšu pateikt, domā. Pamēģini pārslēgt ātrumu. Kāpēc gan ne, visi ātrumi strādā. Akiko tev saka, ka strādā. Protams, ka nekas nav redzams. A ko gan tu cerēji ieraudzīt, QWERTY? Tu ko, uz aci māki atšķirt simts hercu frekvenci no trīssimt hercu frekvences? Ieslēdz pirmo ātrumu. Dzirdi "tig-dik-tig-dik-tig-dik"? Dzirdi. Tagad ieslēdz otro. Dzirdi "ti-di-di-di-di?" Tagad trešo. Ir "t-r-r-r-r-r"? Viss strādā. Pietiek žēloties. Labāk izdari ko patīkamu savai Akiko. Hi-hi-hi! Hi-hi-hi! Hi-hi-hi! Jā, visos ātrumos "hi-hi-hi"! Nezinu. Varbūt tu ne tur bāzies... Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! A? Tu ko nedzirdi "Ooh-auu?" Nu ko, tad tu jautā — patīk, nepatīk? Es tieši tāpēc tev dāvāju "Ooh-auu!", lai tev nekādi jautājumi nerastos.

Nē, lai darbojas. Neizkritīs, neuztraucies. Domā, QWERTY, domā. Vai tev nav sajūtas, ka pietrūkst paša galvenā? Atgriezies sākumskatā, tur ir daudz dažādu mantiņu. Matadatas? Hi-hi-hi! Ovāla panniņa ar oglēm? Kāds tu šodien dedzīgs. Rīsu plācenītis? Hi-hi-hi! Tokugavas Ieasu portrets? Tu ko — galīgi jucis? Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Ak, burvīgais QWERTY... Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Hi-hi-hi! Nu lūk, QWERTY, Akiko pati nezināja. Nebaidies eksperimentēt. Tas, kas tev vajadzīgs, ir tepat kaut kur līdzās. Samuraja bruņas? Hi-hi-hi! Sakē pudele? Hmm… Tu zini, var pamēģināt. Nekustās? Laikam atkal pērtiķītis Mao apsēdies uz vadiem. Tūliņ nolīdīs.

Nu, ko tu tāds kautrīgs, QWERTY… Kas par to, ka liela. Mums, jaunām trauslām meitenēm, tas ļoti patīk. Nu re… Re… Nē, tā tev būs grūti. Akiko tev saka, ka būs grūti. Kāds tev ir peles paliktnītis? Nē, par mazu. Novāc visu no galda. Vajag kvadrātu, mazākais metrā pa diagonāli, kur pelīti kustināt. Nu re… Nu… Vēlreiz. Ko tu apstājies? Neapstājies. Un ātrāk tak, ātrāk… Ooh-auu! Atkal iemigi… QWERTY, nebremzē, citādāk punktus zaudēsi… Ooh-auu! Ooh-a… Akiko tev saka — neguli! Tieši, viens „Ooh-auu!” par desmit vēzieniem. Tad vajadzēja uz platīna locekļiem pierakstīties. Roka nogurusi? Laime ir jānopelna. Nu, turpini tak, negaudies… Ooh-auu! Ooh-auu! Atlaid pelītes galvu. Akiko tev teica, atlaid. Nespied pelītes galvu, citādāk pārslēgsies no viena skata uz citu. Tu taču punktus zaudē, tā darīdams, QWERTY. Un pudeli turi pie paša dibena, tā tev ar katru vēzienu vairāk pilēs. Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Nu re… Ooh-auu! Ooh…

Atkal iemigi. Ko tu teici? Kas? Šis jau arī ir kibersekss — savas pelītes manuāla stimulēšana. Tu domā, ka tā ir tava pelīte? Nu, bet, lūdzu, mīļais. Arī es vēlos, lai mana pelīte pēc iespējas vairāk būtu tavējā. Bet tu te visu laiku kurni un kurni. Kurni un kurni. Ko tu vispār vēlies no dzīves? Bet Akiko ir tāda sajūta, QWERTY, ka tev šī pasaule vienkārši nepatīk, tāpēc tu visam piesienies… Ko? Kas? Ko? Paklau, šito gan nesāc, labi? Kā? Kas? Ko tu teici, QWERTY? Tagad ātri pārslēdzies uz „A” skatu un ieskaties man acīs. Tā jau ir labāk…

Atkārto. Tu teici, nevarīgs? Apnika pelīti raustīt? Ar ko tu vispār dzīvē nodarbojies, QWERTY? Nav mana darīšana? Varbūt vēlies, lai Akiko tev pasaka? Reālajā dzīvē tu cauru dienu cērt ķepā bolacim melnajam Franklinam par simts zaļajiem. Tāpēc, ka citu variantu nav. Jūs visi tā darāt. Kaut gan neviens patiesībā pat nesaprot, ka tieši jūs viņu manuāli stimulējat, jo viņam zem kaklauta nekā cita nav kā tikai melns ovāls. Vismaz kopš 1972. gada, kad novāca zeltīto joslu. Jūs ar rokām izpildāt kaut ko garenisku un trauksmainu, un skatāties viens uz otru ar mīklainu skatienu. Un tas tev nav nevarīgi, QWERTY. Bet ar Akiko ir nevarīgi, ja? Taču Franklins tev nedāvā „Ooh-auu!“, citādāk par tevi rakstītu žurnāls Forbes. Bet tur par tevi neraksta, QWERTY. Kā tad. Tu vari plēsties kaut vai asiņainos sviedros, Franklins uz tevi tāpat pat nepaskatīsies. Viņš pat, QWERTY, nezina, ka tu viņam kaut ko cērt ķepā zem melnā ovāla, pieleca? Un kad tevi ievīsta — lai gan viņam tur kopš 1972. gada nekā nav — ievīsta tevi šajā pavisam neskaidrajā, viņš tev uz atvadām neuzdāvās pat “Ooh-auu!”, vienīgi, mazliet sakniebis lūpas, turpinās majestātiski vērties tālē. Pieleca?

Nevarīgi viņam. Apnicis viņam pelīti raustīt. Ja tev ir tādas augstas prasības, QWERTY, tad sasniedz kaut ko dzīvē un nopērc kiberveceni par piecdesmit tūkstošiem dolāru. Tad varēsi skatīties uz pelīti un tās vietā redzēt savu hi-hi-hi. Bet vēl par piecdesmit tūkstošiem varēsi uz sava hi-hi-hi uzvilkt sinhronu apsildāmu vibrostimulatoru. Tad, raugi, pēc tam tu virzīsi pelīti pa galdu, un tev būs reāla sajūta, ka tu turi sevi aiz sava hi-hi-hi reāllaikā. Bet lai līdz tam tiktu, tev vajag, lai Franklins tev dāvātu kaut vai niecīgu “O-o-oi!” Bet viņš tev to nedāvās. Un laikam nekad. Tāpēc — būsim godīgi, QWERTY — ka tu ne tur piedzimi. Tā ka esi pateicīgs, ka tev fotogrāfija ir uz ekrāna un pelīte rokā. Ko tad tu vēl gribēji par saviem simts zaļajiem?

Jā, par simts. Ko? Nu labi, saskaitīsim. 24,99$ par pierakstīšanos parastajos locekļos, 14.99$ par uzlabošanu līdz zelta loceklim. Bet par 59.99$ mēs tev piešķīrām priviliģētā locekļa statusu saitā „Princis Gendzijs un draiskulīši”. Kā — kāpēc? Mēs automātiski pierakstām zelta locekļus tajā saitā viņu pašu ērtību dēļ. Taču ielāgo, ka priviliģēta pieeja tev būs tikai līdz pirmajai tava zelta locekļa konta automātiskai atjaunināšanai. Bet tālāk… Kas? Nē, tu nesaprati, QWERTY. Parastais konts netiek atjaunināts. Bet zelta tiek automātiski. Savukārt platīna atkal netiek atjaunināts.

Ko? Nekurni. Sūdzies. Viss bija rakstīts iekš „terms and conditions” 21. lappusē otrajā rindkopā no augšas. Zelta locekļi saņem piecdesmit procentu atlaidi, pierakstoties uz tematiskiem saitiem atbilstoši savām interesēm… Ko? Oi… Kā gan tu, QWERTY, vari ko tādu teikt pēc tā, kas bijis starp mums. Oi… Lai pērtiķītis Mao tev visu izskaidro, bet Akiko ļausies asarām…

Kas tev nav skaidrs, vīrieti? Jā, pērtiķītis Mao. Jā, tieši tāpēc mēs tevi pierakstījām par 59.99$ Pastāvīgs abonents — 119.99$, ja netici vari aiziet apskatīties. Vēl kādi jautājumi? Kā mēs zinām par tavām interesēm? QWERTY, ieskaties savos „Recently viewed sites”, kāds tev skaitiņš starp „Rītdienu” un „Krievu informācijas aģentūru”, a? „Hot Asian Boys”. Apmeklēji? Apmeklēji. Nu, lūk, tāpēc mēs tevi Princī Gendzijā un draiskulīšos pierakstījām. Neuztraucies. Tur viss ir zīmēts, ar likumiem problēmu nebūs — mākslinieka fantāzija. Bet ar „Hot Asians Boys” var būt, QWERTY. Netīšām iegāji? Mēdz gadīties. Mēdz, mēdz… Tu nesatraucies, QWERTY, ne tu vienīgais pasaulē pedofīls. Kāds vēl pedofīls, tu jautā? Tūliņ pateiksim kāds… Embriju pedofīls … Tas ir tāds pedofīls, QWERTY, kas vēlas to pašu izdarīt ar bērnu, kas vēl ir vēderā… Ko? Un ko tad, tavuprāt, vajadzētu domāt piektajā galvenajā nodaļā, ja tu no „Hot Asians Boys” ej uz „Pregnant Latino Teens”, bet no „Pregnant Latino Teens” uz „Hot Asians Boys”? Lūk, tā arī domājam, ka tu esi embriju pedofīls no islāma džihāda. Jautā — kāpēc? Kurš „Kavkaz.org” sev grāmatzīmes ielika, nepateiksi? Čečenu sakāmvārdus lejupielādēja? Pasmieties gribēji, ja? Aha. Pasmiesies. Reāli pasmiesies, kuce tāds. Jau pārāk daudzi smejas, un arī tu smiesies. Aha. Nevarīgi viņam. Tu domā, ka mēs nezinām, kas tas tāds QWERTY? IP adrese 211.56.67.4, Master Card 5101 2486 0000 4051? Domā nenoskaidrosim? Kaut kas mums liek domāt, QWERTY, ka Maša Porivajeva atzīsies varen ātri… Nevarīgi viņam… Kas ir ko, apmīzies, vai? Gulties! Celties! Gulties! Celties! Gulties! Celties! Visu saprati, mēslagabals? Gulties! Celties! Tiešām saprati? Bet tagad, kuce tāda, ņem pudeli un skriešus uz „B” skatu, kur slēptākā vietiņa ir pietuvinātā skatā. Skriešus un pievaldot muti! Lūdz piedošanu Akiko… Nevarīgi zin viņam.

Mao teica, ka tu visu esot sapratis, QWERTY? Kāpēc ne, runā. Reizēm. Un ne pārāk skaļi un pa ķeksi. Pa ķeksi tas ir tad, kad vajag. Piemēram, ja Akiko tev dāvā „Ooh-auu!”, tu viņai klusītēm atbildi „Aa-ah! Aa-ah!” Skaties, ka „Allah” viņai nepasaki, tad arī visas tavas neatklātās lietas ņems priekšā. Pat pērtiķītis Mao nespēs palīdzēt. Saprati? Un darbojies ar pelīti, darbojies, neiemiedz. Tev punkti jāvāc, nevis savs punkts jādeldē. Dzīve ir kustība. Ātrāk. Vēl ātrāk. Vajag prast novērtēt to, kas tev ir, QWERTY, jo Āfrikā, it īpaši pāris tās ekvatoriālajos apgabalos, cilvēki var tikai sapņot par to. Ooh-auu! Pasaule zin viņam nepatīk. Tu pat nezini, kā man ar tevi ir paveicies. Ooh-auu! Ooh-auu! Tāpēc arī kurni vietā un nevietā. Ooh-auu! Ooh-auu! Bet tu galvenais nesāc domāt, ka esi gudrāks par visiem citiem, ja? Tu tieši pretēji domā, ka esi stulbāks, jo viņiem naudas ir vairāk. Ooh-auu! Ooh-auu! Bet ja tu vēlies ko īpašu, pasapņot, dies pasarg, mums nav nekas pretī. Tikai klusi, un tā lai mēs to zinātu, saprati? Ooh-auu! Ooh-auu! Pierakstīsim tevi platīna locekļos, izsniegsim privāto goda numuru, un būs tavā suņu būdā jebkādas fotogrāfijas. Ooh-auu! Ooh-auu! Tu ko, QWERTY? Kā tas ir — nevajag? Tur tak pats galvenais ir — anālais sekss! Pierakstīsim, noteikti pierakstīsim. Ooh-auu! Pat atlaidi uztaisīsim. Tikai tev pašam jāsaprot, kā ir jādzīvo. Ko var runāt un ko ne, un kad var. Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Bet ja nesaproti, tad priekš tā karaoke ir izgudrota. Kad „Aa-ah!” parādās uz ekrāna, tad runā. Saprati? Nedzirdu! Saprati? Tā jau ir labāk. Tikai klusāk. Aiz sienas kaimiņi atpūšas, viņiem rītdien darbs. Un ar pelīti, ar pelīti kusties! Pats briesmīgākais dzīvē ir zaudēt tempu. Jā… Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Ooh-auu! Re, kā tu esi no baudas nosvīdis, muļķīti. Akiko ar tevi ir labi, saprati? Ooh-auu! Ooh-auu!! Ooh-auu!!! Aah-ooi-uaaa!!!

 

No krievu valodas tulkojis Kristaps Vecgrāvis.

Viktors Peļevins

Viens no krievu literatūras pēdējās desmitgades spožākajiem prozaiķiem, kura vārdu min kopā ar Borisu Grebenščikovu, viņus abus saistot ar postmodernās literatūras aizsākšanu Krievijā. Viktors Peļevin...

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!