Aktualitātes
01.11.2018

Aicina pieteikties Kirila Kobrina lekciju ciklam par modernismu un modernitāti

Komentē
0

Novembra mēnesī Mākslas akadēmijā notiks Kirila Kobrina astoņu lekciju cikls "Modernisms un modernitāte", kuru iespējams apmeklēt arī tiem, kuri nav Mākslas akadēmijas studenti.

Kirils Kobrins ir rakstnieks un publicists, viens no Maskavas socioloģijas, vēstures un politikas žurnāla "Неприкосновенный Запас" ("Neaizskaramie krājumi") redaktoriem, 20 grāmatu un daudzu publikāciju autors. Dzimis Gorkijā, Krievijā, studējis vietējā universitātē un rakstījis doktora darbu par Velsas viduslaiku vēsturi, 13 gadus strādājis Prāgā par "Radio Brīvība" žurnālistu, žurnāla "Ņeprikosnovennij zapas" redaktors. Autors daudz publicējies arī Latvijas drukātajos un interneta žurnālos: "Rīgas Laiks", "Arterritory.com", "Studija", "Punctum" u.c. Viņa jaunākā grāmata "Разговор в комнатах. Карамзин, Чаадаев, Герцен и начало современной России" ("Saruna istabās. Karamzins, Čaadajevs, Hercens un mūsdienu Krievijas aizsākumi") tikko iznākusi "Jaunajā literatūras apskatā", savukārt izdevniecībā "Orbīta" izdots viņa prozas pirmais tulkojums latviešu valodā "Vēsture. Work in Progress".

Lekciju ciklu iespējams apmeklēt, iepriekš piesakoties e-pastā [email protected]. Vietu skaits ierobežots.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!