Aktualitātes
24.04.2018

Žurnāls "Veto" turpmāk būs lasāms arī angļu valodā

Komentē
0

Iznācis kultūras un dzīvesstila žurnāls "Veto", kura forma un saturs piedzīvojis pārmaiņas, komandas vadības grožus pārņemot izdevuma ilggadējai modes redaktorei un stilistei Jūlijai Volkinšteinei.

Jauno "Veto" koncepciju veido paplašināts vizuālais saturs – mākslinieka Kaspara Groševa īpaši "Veto" veidotās ilustrācijas, maskavietes Lilijas Limijanas (Lilia Limiyan) fotostāsts "Kungi un kalpi", kā arī stila lapas, kuras radījušas fotogrāfes Evita Goze un Kristīne Madjare. Tikmēr žurnāla tekstuālajā daļā atrodamas izvērstas intervijas ar dizaineru Germanu Ermiču, mākslinieci Diānu Tamani un grupu "Spāre". Režisore Adriāna Roze zibens raundā intervē trīs dažādu paaudžu kino profesionāļus. Iespējams uzzināt, kura jaunākā latviešu filma patiesībā ir vislabākā, un uz kādu bāru doties, kad Rīgas hipsteriestādes jau līdz kaklam.

Vēl viens jaunums – ar šo numuru žurnāls "Veto" ir kļuvis bilinguāls, un visus tekstus iespējams izlasīt ne tikai latviešu, bet arī angļu valodā.

Jaunākā "Veto" numura iznākšana tiks svinēta 26. aprīlī plkst. 20.00 vīna bārā "Vieta" (Krišjāņa Valdemāra iela 61, Rīga) ar grupas "Spāre" koncertu. Žurnālu "Veto" iespējams iegādāties "Narvesen" preses tirdzniecības vietās, lielākajās "Jānis Roze" grāmatnīcās, lielveikalos, dzīvesstila veikalos, muzejos un izstāžu zālēs.

"Veto" top ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu. Žurnāla "Veto" cena ir 7€. Numura iznākšanas pasākumā to būs iespēja iegādāties par īpašu cenu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!