Aktualitātes
27.12.2017

"Youngkim?" un "Satori" aicina jauniešus apgūt rakstu un interviju veidošanas pamatus

Komentē
0

Jauniešu projekts "Youngkim?" sadarbībā ar interneta žurnālu "Satori.lv" piedāvā lekciju ciklu "Raxti Raxtu ar Satori", kura laikā jauniešiem (vecumā no 15 līdz 25 gadiem) būs iespēja apgūt publicitātes rakstu un interviju veidošanas pamatus kopā ar nozares speciālistiem, papildināt savas zināšanas un prasmes, jauniegūtās zināšanas realizējot praktiskos uzdevumos.

Lekciju dalībnieki sešās teorētiskās un praktiskās nodarbībās tiksies ar Satori autoriem:

  • 11. un 16. janvārī Ilmārs Šlāpins aicinās domāt, "kas ir intervija?"
  • 18. un 23. janvārī literatūras kritiķe Anda Baklāne stāstīs un aicinās uz sarunu par to "kas ir recenzija?"
  • 25. un 30. janvārī Pauls Bankovskis sniegs ievadu plašā jautājumā, "kā rakstīt?"

Lekciju cikls norisināsies Kim? laikmetīgās mākslas centrā, Sporta ielā 2 k-1. Katras tikšanās sākums plkst. 19:00. Dalība lekciju ciklā ir bez maksas.

Vietu skaits uz katru no lekcijām ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi un reģistrēties lekcijai rakstot uz e-pastu [email protected].

Lekciju kursu organizē "youngkim?" sadarbībā ar interneta žurnālu "Satori.lv" un tas ir iespējams, pateicoties "kim?" izglītības programmas galvenā patrona – uzņēmēja, Māra Martinsona atbalstam.

"Youngkim?" ir jauniešu iniciatīva, kas tapusi "Kim?" laikmetīgā mākslas centra izglītības programmas ietvaros, ar mērķi dot iespēju jauniešiem aktīvi iesaistīties diskusijā par laikmetīgo mākslu un kultūras vides veidošanu. Sadarbībā ar māksliniekiem, rakstniekiem, inženieriem, zinātniekiem un citu nozaru speciālistiem youngkim? regulāri rīko lekcijas, meistardarbnīcas un tikšanās, ik reizi iedziļinoties kādā tēmā, ko izraudzījušies jaunieši. "youngkim?" vēlas veicināt kultūras dzīves attīstību un dot iespēju jauniešiem realizēt to idejas un iniciatīvas, mudinot uz radošu un sociāli aktīvu dzīves stilu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!