Karote
pirms 6 gadiem
Pieņemu, ka ierēdniecības patiesā ietekme ir visai nenovērtēta."Mūžīgā partija", kas jebkuru politisko lēmumu spēj nomuļļāt putekļos pēc sirds patikas, vai "papiņu" komandas.Cilvēcīgi viegli iedomāties,kā jaunievēlētie reformātori skraida pa gaiteņiem ar spožajām idejām, bet realitētē nezin kur atrodas wc, vai printeris. Tā nu nākas pamazām sadarboties un iekļauties :)

Edge
pirms 6 gadiem
"Nejaušs piemērs tam, ka arī sistēma ar pagaldē iedzītu ierēdniecību nefunkcionē."
=================================================================================
Zander, nemeklē blusas - svešā acī skaidiņu nevajag par kādu baļķi pārvērst! 4.maija "veiksmes stāstu" bez ierēdniecības ne Godmanis varētu uzsākt, ne arī Dombrovskis un Straujuma turpināt.
Novērtēsim ierēdniecības darbu objektīvi - jo "veiksmes stāstu" būs jāturpina arī pēc tās krīzes, kura neizbēgami tuvojas......Lai dzīvo ierēdniecība - 4.maija vērtību nesēja!

Edge
pirms 6 gadiem
"..... ir zināms sajukums viedokļos par to, kas tad no ierēdniecības vispār tiek sagaidīts."
=================================================================================
Zander, nepūt pīlītes! Drošā solī ejam dziļāk Eiropā, lai pēc iespējas ātrāk saplūstu ar ES kodolu.
Viss notiek, ierēdniecība savu darbu paveic - ar cipariem pamato. Kam vēl nav pielecis, tam var arī nepielekt, taču jaunā prezidento gaidās žurnālistiem nevajadzētu pļāpāt:
"Eiropas Savienības tiesas tiesnesis, Valsts prezidenta konstitucionālo tiesību komisijas vadītājs Egils Levits, izdarot kopsavilkumu, sacīja, ka semināra galvenā tēma bija jautājums par valsts darbību privāttiesiskā sfērā un civildienesta atjaunošana." http://m.la.lv/temas-kuras-politiki-ignore-3/

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Nu bet neskaidrība ierēdniecības funkcijās taču arī ir cēlonis "ierēdniecības lamāšanai". Gan no lamātāju, gan no ierēdņu puses. Te gan uzreiz nākamais jautājums - tad kāds cēlonis, vai cēloņu kopums, kāpēc vairāk kā divdesmit gadu laikā joma tā arī nav sakārtota.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!