Ekrānšāviņš no "Youtube" video
 
Aktualitātes
10.01.2017

Vidusskolēni aicināti piedalīties filmas "Dvēseļu putenis" galvenā varoņa atlasē

Komentē
0

Aktieru atlases aģentūra "Casting Bridge" sadarbībā ar filmas "Dvēseļu putenis" veidotājiem "Kultfilma" aicina Latvijas vidusskolu audzēkņus piedalīties aktieru atlases akcijā, ar kuras palīdzību atrast filmas "Dvēseļu putenis" galveno varoni Artūru Vanagu, kā arī vairākus citus filmas personāžus, gan puišus, gan meitenes.

Šī akcija dod iespēja saliedēt klases kolektīvu, apspriest Aleksandra Grīna romānu "Dvēseļu putenis", izpētīt savas dzimtas vēsturi Pirmā pasaules kara laikā un lietderīgi izmantot modernās tehnoloģijas. Aktieru atlases 1. kārtas uzdevumi ir vienkārši, tos skolēniem ir iespējams veikt gan patstāvīgi, gan entuziastiska klasesbiedra vai skolotāja vadībā. Piesakoties pašam un piesakot savus klasesbiedrus, jau tiek saņemta iespēja piedalīties filmas masu skatos.

Filmas "Dvēseļu putenis" uzņemšanu plānots uzsākt 2017. gada maijā. "Casting Bridge" mērķis ir dot iespēju kļūt par aktieri ikvienam jaunietim, kurš par to sapņo, neatkarīgi no dzīvesvietas un iepriekšējās pieredzes. "Casting Bridge" ir veicies atrast talantīgus jauniešus un bērnus vairākām filmām, tai skaitā filmas "Es esmu šeit" galvenās lomas atveidotāju Elīnu Vasku, kura šogad ir iekļauta 10 labāko aktieru vidū "Berlināles" pasākumā "European Shooting Stars".

Pirmās kastinga dienas jau norisinājās 2016. gada nogalē Rīgā, bet līdz 2017. gada 10. februārim vēl ikkatram ir iespēja pieteikties aktieru atlases 1. kārtai.

Par pietiekšanās gaitu ir informētas visas Latvijas pašvaldību vidusskolas un jauniešu interešu centri, tādēļ informāciju par pieteikšanos jaunieši var meklēt savā skolā. Ja nu tomēr skola informāciju nav saņēmusi, tad akcijas rīkotāji aicināti rakstīt uz e-pastu [email protected] ar norādi "Kastings filmai "Dvēseļu putenis"" un saņemt norādījumus, kā rīkoties.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!