Aktualitātes
23.03.2018

Video: filmas "Turpinājums" aizkadra stāsti

Komentē
0

Šodien, 22. martā "Splendid Palace" notiks Ivara Selecka dokumentālās filmas "Turpinājums" pirmizrāde, tāpēc "Satori" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina caur video stāstiem un intervijām ar filmas galvenajiem varoņiem un režisoru Ivaru Selecki ielūkoties filmas aizkadros.

Dokumentālā filma "Turpinājums" ir dokumentālā kino klasiķa Ivara Selecka filma par pieciem bērniem no dažādiem Latvijas novadiem pirmajā klasē. Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā.

Filma "Turpinājums" ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.

Ivars Seleckis

Kārlis

Gļebs

Anete

Anastasija

Zane

"Turpinājums" aizkadra video sērija, kā arī intervijas ar filmas režisoru un galvenajiem varoņiem ir skatāmas arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Filmas skatītāji aicināti iesaistīties Twitter sarunās, lietojot tēmturi #LMTstraume.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!