Aktualitātes
18.08.2017

Video: Beigusies "Nameja gredzena" filmēšana

Komentē
0

Ar lielās zemgaļu un krustnešu kaujas ainām noslēgusies latviešu leģendas "Nameja gredzens" filmēšana. "Satori" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā ieskatīties filmas uzņemšanas aizkulisēs un kuriozos videostāstā "Filmas "Nameja gredzens" aizkadrā".

Lielupē, Raga kāpas pludmalē filmētajās kaujas ainās piedalījās filmas galvenie varoņi – Nameja lomas atveidotājs, zviedru aktieris Edvins Endre, britu aktieris Džeimss Blūrs, kurš tēlo Romas pāvesta dēla Maksa lomu, un Lietuvas aktrise Aiste Dirziute, kuru redzēsim Laugas, Nameja mīļotās meitenes lomā. Tāpat arī kaujas ainās piedalījās populārākie Latvijas aktieri un 170 brīvprātīgie masu skatu aktieri.

Šobrīd notiek filmas montāžas process, bet jau 2018. gadā "Nameja gredzens" piedzīvos pirmizrādi uz lielajiem ekrāniem un LMT Mājas viedtelevīzijā.

Gaidot filmas pirmizrādi, iespējams ielūkoties 12 epizožu seriālā "Filmas "Nameja gredzens" aizkadrā". Tajā redzams, kā aktieri iejutās lomās un senajā gadsimtā, kā cīnījās, kā ģērbās un rotājās. Tāpat darbā vērojams filmas režisors Aigars Grauba, operatori un kaskadieri.

Seriāls "Filmas "Nameja gredzens" aizkadrā" skatāms LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji var iesaistīties arī tvitera sarunā, lietojot tēmturi #NamejaGredzens.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!