Aktualitātes
23.02.2017

Vēl līdz 28. februārim iespējams pieteikties "Ascendum" grantam

Komentē
0

Vēl līdz 28. februārim var pieteikties biedrības "Ascendum" ikgadējam granta konkursam, kurā iespējams iegūt 3000 eiro nekomerciālu un Latvijas augšupeju veicinošu projektu realizācijai.

Iepriekšējos gados biedrība "Ascendum" ar grantu ir finansiāli atbalstījusi dažādus projektus, no kuriem zināmākie ir dziedātāja Goran Gora albuma "Hold Me Close When It Comes" izdošana, ISSP rīkotās "World Press Photo" izstādi Rīgā 2013. gada pavasarī un Māras Laizānes pētījums "Mazākumtautību skolēnu identitāte un piederība Latvijai". Visus atbalstītos projektus vieno oriģināla ideja un pieejas novitāte. Tāpat biedrība "Ascendum" ir gatava līdzdarboties projekta realizācijā, ja tas var dot papildu labumu projekta rezultātam.

Granta kopējais maksimālais finansējuma apmērs ir paredzēts 3000 eiro apjomā, kas parasti tiek piešķirts vienam projektam. Iesniegt projektus var līdz 2017. gada 28. februāra plkst. 24:00. Projekti jāsūta uz e-pastu [email protected] ar tēmu "Pieteikums granta konkursam 2017".

Biedrība "Ascendum" atbalsta tos projektus, notikumus un cilvēkus, kas uzrāda augšanas potenciālu, tāpēc granta konkurss radīts ar mērķi atbalstīt nekomerciālus projektus, kas saistīti ar kultūru, zinātni, izglītību vai pilsonisko sabiedrību un veicina Latvijas augšupeju – ekonomisko, garīgo un sociālo. Atbalstītajam projektam jāatbilst sabiedriskā labuma darbībai Sabiedriskā labuma organizāciju likuma izpratnē. Nākamais "Ascendum" grants tiks izsludināts 2018. gada ziemā.

Sīkāka informācija šeit: "Ascendum grants" nolikums 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!