Dita Jonite
pirms 6 gadiem
Mani šajā Rīga 2014 gadā mulsināja, piemēram, kultūras galvaspilsētas mājas lapa. Tajā iegāju tikai no linkiem Twitterī, ja kāda informācija ieinteresēja. Bet, ieejot pašā mājas lapā dažas reizes, jutos kā mežā. Arī dēļ pasākumu dalījuma kaut kādās neizprotamas tematiskās līnijas. Protams, lieliski, ka pasākumu bija vairāk un starp tiem tādi, kas bez papildu naudas nekad Rīgā tāpat vien nenotiktu. Taču savādi izskatījās tas, ka daudzi pasākumi, kas bija Rīga 2014 programmā, notikuši agrāk un notiks arī turpmāk. Vai pareizi saprotu, ka paņemti zem Rīga2014 spārna šajā gadā mākslinieki vienkārši saņēma adekvātu samaksu par savu darbu? Lieliski.
Tomēr kopumā ir izjūta, ka 2014. kultūras gads bija viena liela putra, gan ar daudziem foršiem ķiļķeniem pa vidu. Bet ja par personīgo - visemocionālākā man bija grāmatu ķēde.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!