Mežsētu Ance
pirms 6 gadiem
Zane, pilnīgi piekrītu, ka Signes Baumanes filma un stāstnieces talants trāpa ne pa jokam.
Man bija daudz par ko jādomā vēl ilgi pēc filmas seansa.
Brīžam bija neērta sajūta, ka neaicināta piedalos Signes Baumanes privātā vizītē pie psihoterapeita, kur gadiem ilgi mēģinot tikt skaidrībā ar sevi arī ir noslīpēts domas asums un konkrētība.
Acīmredzot tas tāds latviešiem ierasts mulsums no atklātības, īpaši, ja runāts tiek par savu slimību.

Edge
pirms 6 gadiem
Dainis Īvāns,1990.gada 3. maijā:"(..)Mēs neuzlabosim ekonomiku, ne strauji, ne arī nekad, ja neizmainīsim cilvēku, ja neatveseļosim ar kultūrizglītību sabiedrību, kura šobrīd ir smagi slima, smagi slima ar bezkultūru, smagi slima zināmā mērā arī ar tumsonību, ko nesa šie 50 pēckara gadi, kurus Latvija pavadījusi līdzšinējā valsts sistēmā." Latvijas Republikas Augstākās Padomes pirmās sesijas 1. sēde http://saeima.lv/steno/AP_steno/1990/st_900503v.htm
=================================================================================
Gribas domāt - vajag atcerēties, kā tā kāpšana pirms 24 gadiem sākās, kā turpinās. Statistika ir skarba, lai par Hoļivudas/Amerikas padomdevēju "production" vismaz aizdomāties sāktu:
Latvija līdere Eiropā pašnāvību skaita dēļ; 382 zaudētas dzīves"
http://nra.lv/latvija/124948-latvija-lidere-eiropa-pasnavibu-skaita-del-382-zaudetas-dzives.htm

akmens
pirms 6 gadiem
Zane! Daru tev zināmu, ka iebkuram normālam cilvēkam IR VISU PSIHISKO SLIMĪBU IEDĪGĻI. Lai Dievs dod, ka tie nesāk dzīt asnus, tfu-tfu-tfu

ozolkoks
pirms 6 gadiem
Zane, paldies par saturīgo rakstu..

Vents Sīlis
pirms 6 gadiem
Prieks, ka daži mākslas darbi cenšas uzrunāt nevis ar tukšām pozām vai banālu seksu, bet ar ko pilnīgi pretēju - nepieminamo, intīmi sāpīgo, par ko īsti nav ar ko parunāt jo "ko gan cilvēki par mani padomās".
Cita starpā šodien ir pašnāvību prevencijas diena. Gribas domāt, ka kāds, kurš noskatījies Signes filmu, varbūt spers pirmo soli laukā no bedres, sākot runāt par savu depresiju un izmisumu, nevis klusām aizies no dzīves. Gribas cerēt, ka tā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!