nazis
pirms 6 gadiem
Kāda tad ir mums plaši pieejamo TV kanālu kvalitāte? Dažādu kanālu reitingi. Kā un kurš tos nosaka? Tiklīdz runa par reitingiem, tā man rodas šaubas par to patiesumu. Vai tie ir kanālu reitingi, vai tikai atsevišķu raidījumu reitingi, kas tiek rādīti šajā kanālā? Vai cilvēki skatās atsevišķus raidījumus, jeb visu kanālu kopā? Kurus raidījumus un kāpēc skatās? Drīzāk jau būtu jārunā par raidījumu kvalitāti, nevis par kanālu, kā vienotu veselumu.
Katru vakaru mīlu atgāzties dīvānā un spaidīt TV pulti. 60 kanāli, bet ko redzēt (baudīt) vienalga nav.
Ir seriāli ar slepkavībām un citādiem noziegumiem ar veiksmīgu vainīgā notveršanu, ir seriāli par slimnīcām ar mazliet nepieskaitāmiem dakteriem, ir romantiski seriāli ar greizsirdību, bērnu un atmiņas zaudēšanām.
Ir šovi ar pārģērbšanos, izģērbšanos, tievēšanu, dziedāšanu, dejošanu, balsošanu, ēšanu. Katrā kanālā ir ziņu raidījumi, ko var nosaukt par skatītāju konkursu - atrodi atšķirības starp dažādos kanālos raidīto ziņu sižetiem. Ir vēl arī diskusiju raidījumi, ko mierīgi varētu pārcelt uz radio, jo nekādas vizuālas informācijas, izņemot dalībnieku sejas, tajās nav.
Kā gribētos vienu kvalitatīvu un saturisku TV kanālu, lai patiešām būtu vērts ieslēgt TV, lai būtu ko skatīties (un vienalga kādā valodā) !

Edge
pirms 6 gadiem
"Labai propagandai vajag daudz naudas, ......"
=================================================================================
Nu gan d...., lej čugunu. Cik vajadzēja 1991.g. janvārī, lai barikāžu pasākumu uzrīkot - atlika pataurēt, kā cilvēki paši savu naudu ieguldīja... Neķer muļķus, Ījab' kung.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!