Kusunoki Masashige 楠木 正成
pirms 6 gadiem
Uh, ti. Ļaunums, biezo tiesības, Ruanda, Sīrija un Assads, kā cīnītājs par alavītu tiesībām. Patiesībā viņš tāds pats alavīts, kā Huseins bija cīnītājs par palestīniešu laimi.
----------------------------------------------------------------
Varu sagrāba viņa fāters pēc n_tajiem apvērsumiem un cīniņiem un ar reliģiju vispār tam visam maz sakara. Par reliģiju viņi atcerās tad, kad vairs citu argumentu nav. Tā bija tā pati Bath partija, kas Irākā. Sākumā tur vēl bija plāns radīt vienotu valsti Sīrija + Ēģipte + Irāka. Pirmā izstājās Ēģipte ar savu diktatoru, pēc tam Irāka, kur pie varas nāca Huseins. Pēc tam, kad Assada fāča arī Assads atstiepa kājas vara tika nodota (mantota) Assads jaunākais aprecēja savu smuko Londonas sievu sīrieti un sāka valdīt, nekādu brīvdomību nepieļaudams un disidentus likvidēdams. Nemieri Sīrijā sākas kā vistīrākā prasība pēc vairāk brīvības, arābu pavasara ietekmē. Assads ar draugiem to visu veiksmīgi noslīcināja asinīs un pārvēta par etniski / reliģisku konfliktu rietumu stulbuma dēļ. Balkānos Miloševics izdarīja to pašu, bet Klintonam pietika prāta to Gordija mezglu pārcirsts. Te diez vai un serbu bendes tomēr tik tālu neaizgāja, kā Sīrijas miesnieks, tāpēc bija vēl iespējama kaut kāda samierināšanās, te vairs nav. Atliek skaitīt līķus, īpaši pēc tam, kad nemiernieki varu pārņems pilnībā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!