Foto - Ģirts Raģelis
 
Sarunas
04.11.2013

Tas mani ārkārtīgi uzjautrina

Komentē
4

Šī gada novembrī žurnālam "Rīgas Laiks" aprit 20 gadi kopš pirmā numura iznākšanas. Godājamās jubilejas atzīmēšanai žurnāls rīko kultūras festivālu ar vairāk nekā 50 dažādiem programmas elementiem, bet mēs nolēmām uzdot dažus jautājumus žurnāla galvenajam redaktoram Uldim Tīronam. Intervēja Ilmārs Šlāpins, video – Ģirts Raģelis.

Uldis Tīrons par žurnālu "Rīgas Laiks": "Man pietiek ar to, ka tas vienkārši ir labāks par daudziem citiem žurnāliem. Tas faktiski Eiropā ir viens no labākajiem žurnāliem... Ar Ameriku es būtu piesardzīgāks, dīvainā veidā viņiem arī ir labi žurnāli. Bet Eiropā ir nāvīgi sūdīgi žurnāli. Es vienu brīdi tos ļoti rūpīgi pētīju. Tie ir vai nu literāri žurnāli, vai arī asi sociāli izdevumi. Kamēr šis ir izcili estētisks izdevums, kurš mēģina attiekties pret visu, ieskaitot sevi, kā pret estētisku fenomenu."

Uldis Tīrons

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
4

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!