¼ Projekti
28.09.2009

Taisām kopā grāmatnīcu, aicinām nākt talkā

Komentē
0

 

 

Dārgie draugi,

šobrīd mums ir radusies iespēja īstenot senu un rūpīgi izauklētu ieceri. Lāčplēša ielā 31, gaišās un mājīgās divstāvu telpās oktobra padsmitajos datumos vaļā vērsies ¼ Satori: grāmatnīca, lasītava, tikšanās vieta, kas piedāvās jauku un demokrātisku atmosfēru lasīšanai, publiskas lekcijas, diskusijas, grāmatu atklāšanas, dzejas lasījumus un pats galvenais – apmēram 11 000 grāmatu nosaukumu latviešu un angļu valodās, ko būsiet laipni aicināti iegūt savā īpašumā izdevīgāk nekā citur.

Pieņemot domu, ka grāmatas pirmām kārtām ir domātas lasīšanai, un svarīgākais ir to saturs, vienkopus piedāvāsim kā jaunas tā arī lietotas grāmatas.

Taču – lai šo ieceri īstenotu pilnīgi, mums nepieciešama jūsu palīdzība. Tādēļ esiet aicināti tālāk pārdošanai piedāvāt grāmatas, ko esat izlasījuši un tagad gribētu, lai izlasa citi.

Gaidīsim grāmatas gan latviešu, gan angļu valodās. Visvairāk priecāsimies par daiļliteratūras, mākslas, filozofijas un teorijas grāmatām, taču ar prieku izskatīsim jebkuru piedāvājumu, paturot tiesības izvēlēties.


Kā rīkotos mēs, esot jūsu vietā?

1) Rūpīgi aplūkotu grāmatu muguriņas savā vai savu vecāku vai vecvecāku mājā.
2) Izdomātu, kuras ir tās grāmatas, ko jūs gribētu, lai izlasa citi. Vai tās, kuras varētu pārdot vislabāk. Vai arī tās, no kurām vēlaties tikt vaļā.
3) Atnestu tās uz Lāčplēša ielu 31 (pirms tam piezvanot pa tālruņiem 26473189 (Reinis), 29374483 (Aija) vai atrakstot uz: [email protected]), un pateiktu, cik par tām gribat.
4) Parakstītu līgumu.
5) Pagaidītu, līdz tās tiek pārdotas un saņemtu naudiņu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!