akinshina
pirms 6 gadiem
Drosmiga un gudra. Katrs makslinieks ir ari cilveks. Ka cilveks, un ne noteikti kadas kulturas vai socialo veidu parstave, kluvusi par neatkaribas - makslas, mediju. Haoss un daba.

Lutiņa
pirms 6 gadiem
Cik netīkami, ka jau 1. rindkopā jāsastopas ar nicīgiem nepatiesiem apgalvojumiem, kurus var elementāri pārbaudīt kaut vai tīmeklī.Salkanā dziedātāja Valērija nekad nav uzvarējusi konkursā "Jaunais vilnis". Kāpēc kāds mākslinieks jācildina, noniecinot citu? Manuprāt, Zemfira ir Personība neatkarīgi no tā , vai kāda cita dziedātāja salkana vai nē....

rufs
pirms 6 gadiem
lieliski! ideāls veids, kā lakoniski un radoši ieskatīties šīs mūziķes ceļa gājumā

LV
pirms 6 gadiem
Bija labi paklausīties kopā ar IŠ.

Ilze Katrīna Meženiece
pirms 6 gadiem
Cik žēl, ka neesmu Rīgā, lai noklausītos jaunās dziesmas koncertā... gan jau nākamā reize būs gana drīz.

Bija jauki tik smalki lasīt sarp rindiņām - Zemfiru klausos kopš viņas pirmā albuma, un lai arī lielāko daļu tekstu zinu no galvas, to nozīme gadu laikā mainās.

Patricija
pirms 6 gadiem
paldies. albūmu klausos jau pāris nedēļas, bet kontekstus nezināju, līdz ar to uztvēru daudz simboliskāk. taču tur nav pretrunas, īsta māksla tieši tā darbojas.
kaut Zemfira ir no "manējiem", nez kāpēc neesmu mēģinājusi pētīt viņas dzīvi. tomēr šī īsā papildinformācija paspilgtina izjūtas. un latviešu valodā teksti izskatās mazliet dīvaini. bet arī - pastiprina..
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!