Proza
28.11.2014
4

Una Ieva Zusane
pirms 6 gadiem
Daudzi stāsti vienā stāstā - ļoti atbilstoši šā brīža informācijas pārbagātībai, kas gāžas uz cilvēkiem no visām pusēm. Brīžiem likās pat pārāk strauja šī stāstāmo domu maiņa - dažas no tām nepabeigtas, citas - vēl papildināmas. Bet kopumā interesanti bija izlasīt.

mendelis beilis
pirms 6 gadiem
Patiesiibaa visautobiograafiskaakais no visiem Penelopes staastiem. Par kuru autore ilgi nevareeja izlemt, vai vispaar to publiskot.

Dilaila
pirms 6 gadiem
Domāju, ka tas, ko "Tas pac" sauc par klišejām, drīzāk ir šī literārā Es skatījums uz pasauli. Un pasaule patiesībā arī mēdz būt nebaudāmi klišejiska.
Bet kopumā rakstības stils ir ļoti interesants. Brīžiem gan liekas, ka stāsts ir pārblīvēts ar visu to, ko nu autorei ir gribējies pateikt... bet šīs laikam ir otrs grāvis no tā, kur autori muļļā vārdus, vairāku rindkopu garumā nepasakot vispār neko. :D

Tas pac
pirms 6 gadiem
Piedzērušies krievi trenoņbiksēs ar BMW X5, pēc tam vēl viens sliktais krievs ar BMW - tas spilgti raksturo visu šā stāsta formu, kas sastāv no vienām vienīgām Delfu komentāru līmeņa nebaudāmām klišejām, par kurām autore pilnīgi neko nezina un arī nevar zināt, jo reāli tā vispār nav. Tieši tas pats ar neiedomājami lēto sižetu - sākot no apdrošinātā nāvinieka un beidzot ar dots devējam atdodas. Un pa vidu - latviski provinciālu alūziju plūsma no diez vai pašas piedzīvotā Brežņeva un godmaņlaikiem caur tikpat nepazīstamām ārzemēm līdz obligātajiem angļu citātiem, un tad vēl Jēzu, Vergīliju u.c. sagrābstītiem tēliem. Nu, bļin, ja rakstītājiem galīgi nav ko rakstīt, ne pašiem zināma, ne ticami izdomāta - tas nav nekas jauns, bet kāpēc Satoriem tas jāpublicē, it kā vispār nebūtu, ko publicēt?!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!