Aktualitātes
17.02.2017

Skaties Purvīša balvas 2017 pasniegšanu "Satori" tiešraidē!

Komentē
0

"Satori" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" aicina piektdien, 17. februārī, no plkst. 18:00 tiešraidē vērot Purvīša balvas 2017 pasniegšanu no Latvijas Nacionālā mākslas muzeja.

Šīgada Purvīša balvai, kas ir prestižākais vizuālās mākslas apbalvojums Latvijā, nominēti mākslinieki Arturs Bērziņš, Ivars Drulle, Kristaps Epners, Atis Jākobsons, Voldemārs Johansons, Maija Kurševa, Anda Lāce un mākslinieku grupa – Krišs Salmanis, Anna Salmane un Kristaps Pētersons. Vairāk par 2017. gada nominantiem un pašu balvu iespējams izlasīt šeit.

Vienlaikus ar apbalvošanu tiks atklāta arī visu astoņu kandidātu darbu izstāde LNMM Lielajā izstāžu zālē. Izstāde būs skatāma līdz 2017. gada 9. aprīlim.

Tiešraide no Purvīša balvas 2017 pasniegšanas ceremonijas skatāma arī lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv. Tiešraides skatītājiem ir iespēja piedalīties "Twitter" sarunā ar tēmturi #LMTstraume.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!