weißer ritter matriarx nemesis
pirms 6 gadiem
"Stambulas konvencijas pretiniekiem ir sava konvencija. Viņi uzskata, ka pastāv kāda neredzama vara, varbūt tie ir masoni, varbūt reptiloīdi, ilumināti, varbūt vēl kāds cits spēks. Šim spēkam ir kādi mērķi, varbūt graut Rietumu pasauli, varbūt padarīt cilvēkus par kiborgiem vai izveidot 52 dzimumus. Šis spēks ir atbildīgs par visu: par feminismu, bēgļiem, kultūrmarksismu, islāmistiem, Latvijas iestāšanos ES un daudzām citām lietām. " Es nevarētu izteikties precīzāk, ja vien tu būtu šo grupu identificējis kā ž*dus. Un tieši tas ir tik ļoti no svara. Sveika Uzvara!

Edvards Kuks
pirms 6 gadiem
Otra (cita?) pieeja ir pieņemt, ka varbūt Stambulas konvencija tiešām atbilst kaut kādai ideoloģijai vai pasaules skatījumam, kurā dzimte nav tas pats, kas dzimums, kurā šis priekšstats ir nepieciešams tam, lai tiktu galā ar dzimumdiskrimināciju un vardarbību. Ja tas tā ir, tad šī ir gana fundamentāla atšķirība tā saucajamos konservatīvajos un progresīvajos pasaules skatījumos. Tā kā lai saglabātu esošo kārtību vai lai to mainītu ir nepieciešams kaut kāds priekšstats par to, kā dzimums un dzimte ir saistīti (vai vispār atzīti), šķiet maldīgi teikt, ka genderisms ir konservatīvās sabiedrības daļas izdomājums. Vienīgi viņi šo konceptu ir padarījuši par bubuli.

Rakstā izmantotais salīdzinājums starp konservatīvajiem nacionālistiem un pro-putiniskajiem ideoloģiskajiem spēkiem provokatīvs un foršs.

vērotāja
pirms 6 gadiem
Brīnišķīgs raksts, paldies! Viena cilvēka tiesību nodrošināšana nemazina otra cilvēka tiesības. 

Kaija Skujiņa
pirms 6 gadiem
Kārtējais tendenciozais raksts.
''Tie, kas pret, ir skaļi, tie, kas par, ir klusi.'' - ieejot twiterī, var labi redzēt, cik klusi ir tie, kas ir par.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Ai, nu ko vairs pērties, skaidrs ka konvencija tiks ratificēta. Nedz konvencijas ratifikācija, nedz noraidīšana nav nekāds pasaules gals.
Ratificējiet, ratificējiet. Vai tad mazums "obligāti brīvprātīgie" demokrātiskā centrālisma pasākumi bijuši un vēl būs?
Viss, dzīvojam tālāk.

Ilmārs Šlāpins
pirms 6 gadiem
Vienīgais, par ko nav vērts pērties, ir pasaules gals.

kuģis
pirms 6 gadiem
Vai par finansējumu, kam būs plūst uz demokrātiskā centrālisma un atvērtās sabiedrības cīnītāju kontiem.

kuģis
pirms 6 gadiem
https://www.opensocietyfoundations.org/grants
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!