Aktualitātes
21.06.2018

Sarunu festivāls "Lampa" piedāvās plašas programmas bērniem un jauniešiem

Komentē
1

Festivāls "Lampa" Cēsu pils parku izgaismos 29. un 30. jūnijā, piedāvājot daudzveidīgu pasākumu klāstu gan pieaugušajiem, gan arī bērniem un jauniešiem.

Bērniem paredzētā programma "Mini Lampa" iecerēta kā tikšanās, izziņas un sarunu vieta jaunākajiem Sarunu festivāla "Lampa" apmeklētājiem.

Abas festivāla dienas mini "Lampa" teritorijā uzņēmums "Enefit" piedāvās bērniem iespēju izlādēt enerģiju un izvingrināt prātu, iepazīstot zinātkāres centra "ZINOO" eksponātus, piedaloties eksperimentu šovos un pat raķešu darbnīcās. Tāpat abas dienas būs iespējams piedalīties "Brain Games" galda spēļu turnīros, izdauzīties "Wendi Toys" rotaļu laukumā, būvēt, jaukt un celt "GIGI Bloks", vērot "Mārtiņa Burbuļi" paraugdemonstrējumus un radīt ziepju burbuļus pašiem, kā arī arhitekta vadībā izveidot savu sapņu skolu Cēsu Jaunās pamatskolas darbnīcās. Savukārt pašiem mazākajiem nepieciešamais būs nodrošināts "Māmiņkluba Bēbīšu stūrītī".

Papildu aktivitātes jaunākajiem festivāla apmeklētājiem nodrošinās arī citas teltis un organizācijas. Piektdienas pēcpusdienā visu vecumu bērni kopā ar vecākiem aicināti doties "Latvijas valsts mežu" organizētā ekspedīcijā, savukārt pievakarē ikviens varēs sajusties kā īsts detektīvs un piedalīties noziegumu izmeklēšanā, jūtot līdzi "Mākslas detektīviem" Luīzes Pastores detektīvstāstu sērijā "Latvijas Radio Radioteātra" izpildījumā. Festivāla pirmo dienu izklaidējoši patīkamās noskaņās noslēgs kopīgs animācijas filmu maratons ar studijas "Atom Art" sarūpētajām filmām.

Otrās dienas rītā "Atma Jogas" nodarbība nodrošinās kārtīgu pamošanos un sagatavos iespaidu pilnai dienai. Uz to bērniem piebiedroties laipni aicināti arī vecāki. Diena turpināsies ar aizraujošu "Zīmējumu teātra" izrādi un dažnedažādu grāmatu lasījumiem. Zinātkāros prātus varēs asināt, pildot ar pieredzēto saistītus uzdevumus, turklāt ar īpašas diskusijas palīdzību tieši no jaunākajiem prātvēderiem uzzināsim, ko bērni domā par vēlēšanām. Varēs gūt ieskatu arī multfilmu tapšanas aizkulisēs un kopā ar to autoriem noskatīties iepriekšējā vakarā neredzētās filmas.

Pilna "Mini Lampas" programma atrodama Sarunu festivāla "Lampa" vietnē.

Savukārt Riekstu kalnā uz dažādām aktivitātēm aicinās jauniešu programma "Īssavienojums".

"TreeHouse place" izbūvētajās platformās jaunieši varēs noķert labākos "Lampas" kopskatus un klausīties sarunas par jauniešiem aktuālajiem jautājumiem – drosmi, ceļošanu, stereotipiem, izvēlēm un iespējām. Visu dienu Riekstu kalnā būs iespēja attīstīt koordināciju un līdzsvaru, izmēģinot "Slackline", un piedalīties netradicionālo sapņu ķērāju darbnīcā, ko rīko biedrība "Piedzīvojumu garāža".

Tāpat festivāla apmeklētāji varēs piedalīties improvizācijas teātra meistarklasēs, iedvesmojošās diskusijās par patriotismu, drosmes klasē, izmēģināt "Speed Date ar NVO", klausīties kādu no akustiskajiem koncertiem, pagozēties kameras priekšā "POP UP" studijā, satikties ar influenceriem, piedalīties Open Air Lietoto Mantu maiņas punktā, doties nakts pārgājienā un darīt daudz ko citu.

Ar jauniešu programmu "Īssavienojums" var iepazīties te.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!