Aktualitātes
18.07.2012

RMM notiks Imanta Dakša erotisko dziesmu koncerts

Komentē
0

Trešdien, 25. jūlijā, plkst. 19:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks Imanta Dakša erotisko dziesmu koncerts.

Imants Daksis ir savdabīga kultūras parādība latviešu mūzikā. Viņa fanātiskā ticība jaunradei un bezkompromisa attieksme uzstāšanās laikā ir spējusi iedvesmot pēc patiesa vēstījuma un labām dziesmām izslāpušus, muzikāli jūtīgus klausītājus.

Koncerts notiks RMM izstādē "Dzejmūzikas erotika", kas iekārtota, iedvesmojoties no Pirmā pasaules kara hospitāļu estētikas. Arī pasākuma laikā apmeklētāji varēs ieņemt labākās vietas, sēžot vai atlaižoties gultās zem moskītu tīkliem.

Izstādē "Dzejmūzikas erotika" galvenā eksponāta lomā ir skaņa: Latvijas dzejnieku darbu lasījumi lielākoties pašu autoru izpildījumā, kā arī pašmāju mūzikas ieskaņojumi. Izstādes saturu veido autoru pārstāvēto laikmetu un izteiksmes dažādības spektrā plaša dzejas un mūzikas izlase: no Raiņa līdz Arvim Vigulam, no Jāņa Mediņa līdz "Hospitāļu ielai".

Nākamie tematiskie pasākumi izstādes telpās norisināsies 8. un 22. augustā plkst. 19:00. Pasākumu cikls noslēgsies 8. septembrī akcijā "Mīlestības pavārmāksla" "Baltās nakts" ietvaros.

Ieejas maksa pasākumā Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1.

Izstādi atbalsta ABLV Charitable Foundation, Veselības centrs 4, Austrumu slimnīca.

Foto: Imanta Dakša personīgais arhīvs

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!