Skulptūra Tartu, kas attēlo iedomātu tikšanos starp laikabiedriem angļu rakstnieku Oskaru Vaildu un igauņu autoru Eduardu Vildi
 
Aktualitātes
01.08.2017

Rakstnieki un tulkotāji aicināti pieteikties rezidencei Tartu

Komentē
0

Līdz š. g. 10. augustam autoriem un tulkotājiem ir iespēja pieteikties divus mēnešus ilgai un apmaksātai radošajai rezidencei Tartu.

Rezidencē varēs apmesties 2017. gada oktobrī un novembrī. Pieteikumā jāiekļauj rezidencē plānotā projekta apraksts, jāpievieno arī iecerētā darba fragmenta tulkojums igauņu vai angļu valodā. Rezidentam tiek izmaksāta ikmēneša stipendija 600 eiro apmērā, atlīdzināti ceļa izdevumi, nodrošināts informatīvs atbalsts rezidences laikā un piedāvāta iespēja piedalīties lasījumos un pasākumos. Rezidentam jābūt ar labām angļu valodas zināšanām un interesi par igauņu literatūru un kultūru, jābūt publicētai vismaz vienai grāmatai vai tulkojumam (vai uzrakstītai vismaz vienai lugai vai scenārijam), un rezidences laikā ir jāveic literārais darbs.

Konkursa kārtībā tiks izvēlēts viens rezidents, kura vārds tiks paziņots līdz 1. septembrim.

Vairāk informācijas un pieteikuma veidlapa šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!