Aktualitātes
10.01.2017

Pieci ieteikumi kulturāli pavadītai darba nedēļai

Komentē
0

Esam apkopojuši dažus no šīs darba nedēļas vērtīgākajiem kultūras notikumiem, ko iesakām apmeklēt arī jums.

1. Vēl pēdējās dienas apskatāma laikmetīgās mākslas centra "kim?" aktuālā ekspozīcija – divu latviešu un divu amerikāņu mākslinieču personālizstādes. Uz "kim?" visizdevīgāk doties otrdien, kad ieeja izstādēs ir bez maksas.

2. Trešdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks komunikācijas stratēģa Zigurda Zaķa un filozofijas doktora Toma Ķenča lekcija par reklāmas nozares vēsturi "Reklāmas slepenā dzīve".

3. Trešdien Kaņepes Kultūras centra pasākumā "Dzīvā bibliotēka" Latvijā dzīvojošie patvēruma meklētāji un bēgļi stāstīs par to, kādēļ pametuši savas mājas, kā nonākuši Latvijā un kādu dzīvi un atmiņas atstājuši dzimtenē.

4. Ceturtdienu iesakām izmantot, lai apskatītu "Purvīša balvai 2017" nominēto Ivara Drulles izstādi "Manai dzimtenei" galerijā "Alma".

5. Pēc izstādes apskates ceturtdien vērts doties uz Kaņepes Kultūras centru, kur par brīvu būs skatāma dokumentālā filma "Piecas salauztas kameras".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!