Foto - Toms Harjo
 
Fotogrāfija
14.02.2018

Patiesībā

Komentē
0

Turpinām fotosēriju, kurā interneta žurnālā "Satori" divreiz mēnesī publicēsim jauno fotogrāfu darbus. Visus fotoblogus meklējiet šeit.

"Patiesībā*" pievēršas stāstam par cilvēka attiecībām ar reliģiju pasaulē, kas lielā mērā ir sekulāra. Jauna cilvēka centieniem dzīvot saskaņā ar Bībeles principiem un ignorēt bailes no sabiedrības atstumtības. Vēlme saglabāt un uzturēt garīgo un morālo tīrību dialogā ar emocionālu distancētību pret cilvēku vairumu, kas nav "patiesībā". Tie ir meklējumi pēc līdzsvara starp šaubām un patētisku pārliecību, starp sevi un citiem, starp vientulību un piederību.

*Lokatīvā izmantots lietvārds "patiesība" Jehovas liecinieku sarunvalodā apzīmē nemateriālu telpu, kurai pieder ticības biedri. Piemēram, ar jautājumu "vai viņa ir patiesībā?" tiek domāts - "vai viņa ir Jehovas lieciniece?".

No 15. februāra līdz 1. aprīlim Kim? Laikmetīgās mākslas centrā skatāma Toma Harjo personālizstāde "Patiesībā".

Toms Harjo

Toms Harjo (1996) veido stāstus ar fotogrāfiju un video. Mazliet darbojas ar grafikas dizainu. Dziļa pietāte pret komatiem. Kaut kad uztaisīs arī filmu.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!