Redakcijas sleja
08.11.2012

Pasaules gals un citi nieki

Komentē
0

Sveiki, kā iet? Daudz darba, nav laika parunāt. Paiet rudens, ziema klāt. Ir apritējuši deviņi mēneši, kopš interneta žurnāls Satori.lv darbojas jaunā režīmā. Esam apkopojuši trešā ceturkšņa rakstus jaunā e–žurnālā, kas saucas pavisam vienkārši: SATORI 2012-3. To varat atrast tepat augšā – zem uzraksta E-ŽURNĀLS. Nav jau vairs spēka uzskaitīt visas tās ierīces, ar kuru palīdzību tagad iespējams lasīt mūsu autoru sarakstīto.

Gribam palielīties – Satori.lv ir sasniedzis lielāko apmeklējumu savā pastāvēšanas vēsturē. Oktobra pēdējās nedēļas laikā tie bija 9853 tā dēvētie "unikālie apmeklētāji", bet kopumā kopš šī gada 1. februāra mūsu mājas lapā ir ielūkojušies gandrīz 150 tūkstoši cilvēku. Jā, nupat sasniegts vēl kāds zīmīgs robežpunkts – Satori publicēti 5000 dažādu rakstu (ziņas, literatūra, viedokļi), neskaitot lasītāju blogu un kultūras notikumu kalendāra ierakstus. Mūsu YouTube kontā "Satori Sarunas" jau ir vairāk kā 40 video interviju ar interesantiem un gudriem cilvēkiem.

Bet, ko nu par bijušo! Mēs ar cerībām lūkojamies nākotnē, jo drīzumā gaidāmi jauni koncerti, pasākumi, grāmatas un izstādes. Novembra beigās Kinomuzeja rīkotajās Andreja Tarkovska dienās mēs piedalīsimies diskusijā par šī režisora ietekmēm uz mūsdienu kultūru, tiksimies ar Marinu Tarkovsku, režisora māsu. Sekosim Rīgas Ritmu koncertiem un viņu aicinātajiem viesiem – džeza mūziķiem no Francijas, Korejas, Vācijas un ASV. Gatavojamies ikgadējiem Prozas lasījumiem, kam būsim pieskaņojuši savu mūsdienu pasaku krājumu. Jā, Satori ir gatavs atsākt izdevējdarbību un piedāvāt lasītājiem Riharda Bargā "Tenkas". Pasaules gals tiek atlikts uz vēlāku, nenoteiktu laiku.

Par to visu es stāstīšu arī Radio Naba raidījumā "Bron-Hīts" šosestdien, plkst. 12:00.

 

 

Ilmārs Šlāpins

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!