Ieva Ll
pirms 6 gadiem
Pilnīgi tendenciozi un pavirši novērojumi, iespējams autorei nav paveicies ar laikapstākļiem. Esmu bijusi visās Balkānus valstīs 4 gadus pēc kārtas un Albānija bija lielākais pozitīvais pārsteigums. Lieliska modernā arhitektūra, bijušajā valdības slēgtajā pilsētas daļā simtiem mazu bāru un kafejnīcu, jā arī vegānu piedāvājums hipsteriem utt. Paši albāņi ir atvērti visam jaunajam. Tiešām dīvaini, ka Satori ko tik delfisku publicē.

Anna Aka
pirms 6 gadiem
Aizbracot no Latvijas ziemā tūristiem noteikti arī ir skumji...
Tāds kā Delfu apraksts!

Elinna Bur Bur
pirms 6 gadiem
Mjā, patiešām skumja, bet vismaz nu skaidra bilde. Intersanti bija uzzināt tādus faktus par šo "aklo zonu", kādi googlā nemētājas, turklāt vēl tik baudāmā un plūstošā valodā pasniegtus... Par mūsu zemīti joprojām lielākā daļa lepno lielāko nāciju pārstāvji domā kā par wtf zonu, bet atbraukuši viņi gan vismaz prom no galvaspilsētas brauc ar smaidu, ja vien ne ceļā no mūsu "skumjā gala".

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Paldies, interesanti. Tiesa, nesapratu beigas - kāpēc skumji?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!