Godo
pirms 6 gadiem
Liels paldies par recenziju. Pārliecinoša. Biju jau it kā ieinteresējies šo grāmatu nopirkt, bet nu ir pilnīgi skaidrs, ka lieka naudas izmešana un nav vērts pat sākt lasīt. Sacerējumi, kuros gandrīz visas personas ir "pelēkas, neinteresantas" un izsmiekla vērtas, parasti ir tukši un nebaudāmi. Jo autori gandrīz 100% paši tādi.

Godo
pirms 6 gadiem
Zīļuk, mīļais cilvēk! Ja vien pats neesi šīs grāmatas autors, bet savu komentāru esi rakstījis patiesā jūtu uzplūdā, tad noteikti pērc šo grāmatu. Tā noteikti tevi iepriecinās, jo ļaus justies intelektuāli pārākam par tiem "pelēkajiem un neinteresantajiem", kas nīkst ministrijās un justies pārākam par "tantēm pirmspensijas vecumā". Lasi vien un visus, kuri neatzīst tavu ekskluzīvo intelektuālismu, mudini turpināt studēt žurnālu "Kas jauns". Tā tāda universāla metode kā norādīt uz savu izredzētību iepretim prastajam plebsa pūlim. Diemžēl tikai savās acīs.

Anna Auziņa
pirms 6 gadiem
Baiba, paldies! Man tie apraksti un dialogi tomēr šķiet kas vairāk, jo tie, lai kāda būt tapšanas vēsture, ir drīzāk kā tādi koncentrāti, nevis atsevišķi vērojumi, un izgaismo vairāk par aprakstīto situāciju - kaut ko būtisku laikmetā. Tukšums un garlaicība ir pārspīlēti un raisa skumjas par raksturīgām parādībām, ne tikai iestādē, bet arī privātajā dzīvē. Man likās spēcīgas arī epizodes, kurās pamazām sabojājas varoņa attiecības ar dzīvesbiedri, manuprāt diezgan precīzi par paaudzi vispār. Tieši visa tā bezjēdzība - jo ne jau tikai sieviešu varoņu dzīvē "nekā cita nav", Groteski sabiezinātā primitivitāte un kuslie centieni no tās izrauties rada bēdīgu līdzjūtību.

zīļuks zīle
pirms 6 gadiem
noteikti nopirkšu.Tev Godo jāturpina vien būs lasīt žurnālu Kas jauns,jo tur viss ir krāsains un tavai gaumei atbilstošs.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!