Sunflower W
pirms 6 gadiem
Pilnībā piekrītu piešķirtajām balvām  labākajiem pirmā un otrā plāna aktieriem, taču labākā filma... bija tā kā par vieglu. Skaisti, neapšaubāmi, bet ar to, manuprāt, ir par maz. Mans favorīts ir Neredzamais pavediens, ko varu pārskatīt vēl un vēl.

Jānis Rābants
pirms 6 gadiem
Oskara ceremonija notiek katru gadu un balvas piešķir katru gadu labākajai no labākajām filmām, bet šogad vienkārši labākai filmai no tām, kas bija. Varēja arī nepiešķirt. Skatījos lielāko daļu nominēto filmu, ļoti nācās sevi piespiest, lai noskatītos līdz beigām, dažas nespēju noskatīties. Labākā filma "Ūdens forma" bija jau aizmirsusies pēc nedēļas. Diemžēl šogad filmu raža nav izdevusies.
Ir ļoti daudz Oskara balvu ieguvušas filmas, kuras vairs neskatās un aizmirstas, tai pašā laikā ir ļoti daudz visiem zināmu, populāru un iemīļotu filmu, kas nekad nevienu Oskaru nav ieguvušas. Oskara ceremonija un vispār kino tikai iegūtu, ja blakus kārtējā gadā uzņemtajām filmām tiktu apbalvota arī kāda iepriekšējos gados uzņemta, bet neapbalvota, laba filma.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!