Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Es gan neteiktu, ka sacerējums ir slikts. Cita lieta - tas ir tipisks herstory piemērs. Kur, atšķirībā, no history, lietas notiek nevis reālajā dzīvē, bet galvenās varones galvā. Bet varbūt pat ne galvā, bet hormonus ražojošajos dziedzeros. Bez tam - lasot nepamet sajūta, ka romāna autore vismaz pāris reizes dzīvē ir pamatīgi dabūjusi zem ļipas bez viņas pašas piekrišanas. Bet - pēc vienas versijas - jau gandrīz visām sievietēm kādreiz dzīvē tā ir gadījies. Jautājums, kā katra pēc tam ar to tiek galā.

Godo
pirms 6 gadiem
Garš, visai samocīts teksts un ir jau skaidrs arī kāpēc. Autore, kā jau padomismu no bērnības sasūkusies, nespēj atļauties rakstīt brīvi, kā ir un kā pati domā. Tad nu jālavierē, lai kaut kā smalkāk pateiktu to, kas no teksta izriet pilnīgi skaidri - Manfeldes sacerējums ir sūds.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!