Maris Grinvalds
pirms 6 gadiem
Ok, domu sapratu. Bet kāda tad ir iedarbīgākā recepte pret konspirāciju/maldu izplatītājiem? Pašizglītošanās - skaidrs, fact-checking mediju galā - ok (bet ko darīt ar tiem, kas darbojas pēc "all clicks count" principa?). Diez vai viegli sarkastisks P.Bankovska raksts spēs likt aizdomāties intelektuāli nevīžīgam cilvēkam. Uzrakstīt tādu rakstu tiem, kas jau tā visu labi saprot - kāda jēga? Kā uzrunāt tos, kurus uzrunā Taivāns?

Eriko
pirms 6 gadiem
Paldies par rakstu.
Lsīju meklēdams objektīvu kritiku Taivānam, jo daudzas viņa izteiktās idejas ir visnotaļ strīdīgas. Objektīvas kritikas trūkumu es pieņemu kā argumentu par labu Taivāna tēzēm. Rakstā ir gana daudz "nepiekrītu, jo man ir taisnība un viņš ir pilnīgs nejēga un punkts", bet tas lai nu paliek uz autora sirdsapziņas:)
Taivāna pacelties jautājumi ir patiesi nopietni, taču ir tiesības arī ignorēt tos, tādēļ saku paldies par viedokli.

Maija Roze
pirms 6 gadiem
Labs, labs. Taivāna fenomens jau kādu brīdi neliek mieru. Vismaz publiskais atreferējums. Cik no tā visa viņš tiešām saka, cik intervētāja paša gudrība. Bet nu liekas viens viņš mums ir. Nav ar ko diskutēt, tad nu monologā aiziet. Arī Jamaikai ir bobsleja komanda.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!