Dienas Teksts
29.07.2012

Nobeigumam: pāris iemeslu, kuru dēļ es zaudēju dzirdi

Komentē
0

 

viegli zaudēt dzirdi ja novecojis taksists visu ceļu spriedelē būtu vēl runājis par meitenēm un kontrabandas cigaretēm, kuras pārdod visu mūžu, bet nē - mēģina pievērst kaut kādai reliģijai tā ka viņa balsi pārstāj dzirdēt mēmās bildes aiz loga kļūst televizora ilustrācijas salonā dziedošam bardam bet pats taksists tikai nevietā vārsta muti metot skatus te uz tevi te uz ceļu..

vai lūk atkal - un šis ir otrs iemesls kura dēļ es zaudēju dzirdi - pēc tik daudziem gadiem reizēm satieku bijušās skolas draudzenes un ikviena no viņām ne vēlāk kā pēc astotā vārda nodevīgā tonī izrunā “mans vīrs” un turpmāk atkārto šo “mans vīrs” tik bieži ka neko citu kā šo ceriņkrāsas “mans vīrs” vairs nedzirdi bet pati gadu dzīvojusi Amerikā...pēc tam paciņa nekādi neplēšas vaļā ar punktējumu norādītajā vietā un vispār vēl ilgi pārdzīvo..

un beidzot galvenais iemesls kura dēļ es pārstāju dzirdēt: atceros pametot manu pilsētu svešas ierindas cītīgi dauzīja soļus pilsoniskais bruģis plaisāja ierindas mākslas solī noteikti un vienmērīgi noteikti un vienmērīgi

ierinda līdzinās ierindai - solis solim katra ierindnieka pēdas piesitiens iekļaujas kopīgā sitienā veidojot klusuma intervālu stingri noteikti tam seko nākošā soļa atskaņa tad lūk zaldātu zābakiem maršējot gar manas virtuves logiem visa šī krievu literatūra arī nosoļoja.. un pilnībā atdauzīja man dzirdi!

 

 

No krievu valodas atdzejojusi Inga Gaile

Artūrs Punte

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!