Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Liekas, ka 90% latviešu 1990.gada pavasarī bija pārliecināti, ka pietiek tikai sagraut PSRS un tad varēs strādāt kā pie krieviem, bet pelnīt kā pie amerikāņiem. Izrādījās, ka tā gluži nebūs vis. Un tad sākās vainīgo meklējumi. Kandidātu vainīgā lomai bija un ir daudz- krievi, ebreji, komunisti, čekisti, stukači, pederasti utt.

WAT
pirms 6 gadiem
Domāju 50 gadu greizos ekonomiskos apstākļos un pie aktīvas smadzeņu skalošanas 90% jefiņu ir gana cienījami, vēl labi ka nav visi 100%....

Godo
pirms 6 gadiem
Autors, tāpat kā daudzi citi prezidenta Bērziņa kritiķi nez kāpēc aizmirst vai cenšas nepieminēt galveno Bērziņa politisko soli. Parasti piemin Dombrovska aizstaidzināšanu, bet kā likums aizmirst pieminēt divreizējo vadošās partijas Vienotība izvirzītā Arta Pabrika kā premjera noraidīšanu.

Edge
pirms 6 gadiem
Manuprāt, būtiska Bērziņa vērtību un priekšstatu sistēmas daļa – kurai turklāt piekrīt sabiedrības vairākums – ir tā, ka nācijai, lai saglabātos, primāri ir, ja tā var teikt, noturēties ekonomiski.
=================================================================================
Visa pamatā ekonomika - tā ir ir klasika, marksisma mācības pamattēze klasika.No šādas primitīvās pieejas jau neatteicās 1990. gados - un dziļā bedrē iebrauca sabiedrības vairākums:
"Tobrīd, 1990.gada 4.maijā, deviņi no desmit latviešiem cerēja, ka neatkarība pati par sevi atrisinās visas problēmas." Aivars Kļavis,rakstnieks.
4.maija brīvības un neatkarības sajūsma. Kur tā pazaudēta?
http://www.lvportals.lv/visi/viedokli/262637-4maija-brivibas-un-neatkaribas-sajusma-kur-ta-pazaudeta/

Edge
pirms 6 gadiem
"Pēc viņu darba augļiem jums tos būs pazīt," tā Mateja evanģēlija par novērtēšanas kritēriju.
Ne bez pamata jau Rietumu trimdinieki dibināja partiju Latvijas Ceļš kopā ar "kažokmetējiem" un "aģentiem", kuri bija iefiltrējušies PSKP. Pamatoti PBLA spice "uzmeta" visādus tur H-86, berklaviešus, gardistus u.c. DDD projekta atbalstītājus. Kā izcilu padomju sociālās sistēmas grāvēju sevi parādīja daudzi - t.sk. jāuzslavē arī prezidento:
"Ulmanis un Bērziņš kopīgi ārdīja sadzīves pakalpojumu sistēmu"
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/50032/ulmanis-un-berzins-kopigi-ardija-sadzives-pakalpojumu-sistemu

akmens
pirms 6 gadiem
Māri Zanderu, Filipu Rajevski, Ivaru Ijabu es gatavs apēst bez sāls, sagremot un... (sorry)
Anatolijs Gorbunovs (Анатолий Конёк-Горбунок) ir Trojas zirgs, tā vēderā sēdēja partokrātu banda. Viens radioklausītajs piezvanija uz LR4 un pateica - Paldies Tautas Frontei par to, ka tā palīdzēja partijas biedriem kļūt par kapitalistiem. Ir Viktora Avotiņa stāsts par to laiku (pēc 1991. augusta).

akmens
pirms 6 gadiem
Es atcerējos - bet viņš bijušais komunists! Bet mums citu nav.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!