Elīna Badune
pirms 5 gadiem
Lai recenzijas autore nepaliktu neziņā - "Teiksmas" un "Līgo" dejotāji nebija vis ietērpti Kurzemes etnogrāfiskajos tērpos. Tieši pretēji - tiem mugurā bija stilizēti, izdomāti, absolūti nekurzemnieciski latviešu "tautas tērpi", kurus tad, visticamāk, arī radījuši Mare un Rols (lai arī kā viņi rakstās). Krāšņie Kurzemes etnogrāfiskie tautas tērpi bija mugurā galveno lomu aktieriem. 
Visādi citādi - recenzija lieliska, gluži manas domas, izrāde bija patiesi izcila.

jurniece
pirms 5 gadiem
Šķiet šīs izrādes sakarā kritiķi cenšas priekš tiem, kam nav iespēju/vēlēšanās apmeklēt teātri? Tiek aprakstīti smalki visi galvenie dramaturģiskie momenti, kas izmantoti izrādē. Iegādājos biļeti, bet šķiet, kamēr tikšu līdz teātrim, nebūs palicis vairs neviena pārsteiguma momenta. Šķiet agrāk recenzijas vairāk radīja ieinteresētību. Par šo izrādi jau tik smalki aprakstīts, ka šķiet jau redzēta.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!