Foto: Ģirts Raģelis
 
Aktualitātes
31.07.2018

Nākamnedēļ Rīgā koncertēs Pīters Broderiks

Komentē
0

Jau pēc nedēļas, 8. augustā, Rīgā savu šīs vasaras pēdējo koncertu sniegs pazīstamais amerikāņu mūziķis, miera mūzikas guru Pīters Broderiks. Pirms Broderika uzstāsies dziedātāja Anneli Arro.

Līdz šim mūziķis Rīgu ir apciemojis festivāla "Skaņu mežs" ietvaros, tai skaitā ar grupu "Efterklang", kā arī uzstājies solo koncertā Rīgas Domā kopā ar "Sinfonietta Rīga" stīgu kvartetu un Emīla Dārziņa jaukto kori.

"Pēdējo reizi esot Rīgā, sajutu šo pilsētu tik ļoti dzīvu un pilnu ar enerģiju. Koncerts Doma baznīcā, kopā ar kori un stīgu kvartetu man bija sapņa piepildījums. Noteikti viens no manas muzikālās karjeras un arī personīgās dzīves augstākajiem punktiem. Tādēļ tas ir tik dabiski, ka esmu ļoti priecīgs par atgriešanos Rīgā, pilsētā, kurai vienmēr būs ļoti īpaša vieta manā sirdī...", stāsta mūziķis..

Šoreiz ar Pītera Broderika koncertu tiks atklāta jauna brīvdabas skatuve zaļajā Pārdaugavā, Torņakalna skolas pagalmā, kas atrodas līdzās O. Vācieša un J. Akuratera muzejam Torņakalna ielā 15. 

Pirms Pītera Broderika uzstāsies igauņu izcelsmes Latvijā dzimusī dziedātāja Anneli Arro, zināma arī kā latviešu indie-pop grupas "Sus Dungo" dalībniece.

Līdz 31. jūlijam biļešu cena ir 15 eiro, bet no 1. augusta un pirms koncerta biļeti varēs iegādāties par 20 eiro. Bērniem līdz 10 gadiem ieeja bez maksas. Biļetes var iegādāties "eKase.lv", vai arī izmantot iespēju un piedalīties "Satori" konkursā, kurā piedāvājam laimēt divus ielūgumus uz koncertu. Lai piedalītos konkursā, noskaties pirms četriem gadiem tapušo interviju ar mūziķi un atbildi uz 3 jautājumiem:

  • Cik gadu vecumā Pīters Broderiks sāka spēlēt vijoli?
  • Kur Pīters Broderiks pirmoreiz kontaktējās ar grupu "Efterklang"?
  • Kuru no instrumentu grupām mūziķis, pašaprāt, pārvalda vislabāk un kuru - vismazāk?

Pareizās atbildes sūti līdz 3. augustam uz e-pasta adresi [email protected].

Ieeja pagalmā no plkst. 20:00, koncerta sākums plkst. 20:30.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!