Kisus Bite
pirms 6 gadiem
Robert, no tevis nāk sakāvnieciskums un mīkstčaulība.
"Latvijai pasaulē nekad nebūs iespējas pastāvēt pašai par sevi, mēs esam par mazu.."
"labāk stāvus mirt nekā ceļos dzīvot"
"Rietumu ceļu mēs esam izvēlējušies paši, to neviens nav uzspiedis."

Tu izbeidz melus un puspatiesības atgremot! Sofisti ir tautas ienaidnieki. Neceri ka pārmaiņu brīdi tapsi žēlots.

Federālā Eiropa nav latviešu tautas izdzīvošanas intresēs. Citā dimensijā dzīvojoši birokrāti nekad nav miera, pārticības un labklājības nesēji. Regulas, sankcijas, bezgalīgas solidaritātes migrantu uzņemšana, ir kā "burkāns un pātaga" Latvijas republikas vadoņiem. Tautas izdzīvošana un vairošanās kļūst par traucēkli, izmantojamu vien priekšvēlēšanu baidīšanas kampaņās.
Tikai nacionāla un suverēna valsts (ar savu, neatkarīgu no ECB, naudu, saviem likumiem) ir tautas izdzīvošanas intresēs. Tirgoties ar visiem, bet ne ar vienu nekādās saistošās aliansēs iepīties nedrīkst. Nevienam Velnam nekādu mazo pirksiņu!

Gogolis N.
pirms 6 gadiem
autoram tomēr jātiek galā ar aksiomām. Krievija piederēja Eiropai baizevei gadsimtiem. Padomju laiki maķenīt norobežoja. Ja mēs definētu, ka Krievija nebija Eiropa, tad atkal pretruna. No pašām 18.gadsimta beigās visa Latvijas teritorija bija Krievijas impērijas sastāvā. Neba nu mēs tikai 1940.gadā okupēti no šīs aziātu ordas. Un vispār karš Ukrainā sagrauj visus aizspriedumus. Ja ukraiņi un krievi karo, tad jau latvieši un lietuviesi ari var ... Cīņa par naudu, ietekmi, varu, kādi tur, nh, austrumi un rietumi.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!