Jānis KāŠtā
pirms 6 gadiem
Kā būtu iespējams uzticēties informācijas avotam ja to pasniedz neiglītots un neieinteresēts avots. Vai kādā no interneta ziņu portāliem vispār ir atridams raksts kas būtu gramatiski pareizi uzrakstīts? Raksts kurā būtu visi burti savā vietā? Tā kā šāds rakstīšanas veids vien jau ir uztverams kā aizvainojums lasītājam, tad kāda vēl var būt uzticēšanās. Ja katrā no portāliem svarīgākā ziņa ir kas notiek Kombuļos, un tikai tad kas notiek ukrainā, kara teritorijā vai LR saeimā tad jau rodas naids pret šādu mediju.

akmens
pirms 6 gadiem
Pirmā bija vista ar olām, proti, gailis. Kā es uzzinu par mediju neobjektivitāti? Lieta ir tāda, 90% slepenās informācijas es iegūstu no LSM, nevis no Kremlīniem. No raidījuma - vai alkoholisms ir Latgales problēma? Atbilde - nē, nodzeras visa Latvija. Mums saka, ka Latvijā ir augsts dzīves līmenis. Bet tie paši mediji nesaka neko par to, ka Rīgas tirgos dārzeņi maksā dārgāk par gaļu. Vistas gaļa - 1.50 eiro, melnie rutki - 2 eiro. Mediji var droši teikt, ka mums ir augstāks dzīves līmenis nekā Botsvānā. Bet tie nesaka to. Tie nesaka daudz par ko, jo Latvijā nav tikusi vaļā no PSRS laiku domāšanas stila.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!