Tas pac
pirms 7 gadiem
Šajā rakstā nav neviena vārda, kas būtu bijis uzrakstīšanas vērts. Tāpat kā 2 x 2 = 4. Bet tā nav autora vaina, viņš dara pareizi, ka raksta. Tas, ka "2 x 2 = 4" ir uzrakstīšanas vērts revolucionārs ziņojums jau trešo gadu desmitu PSRS neietilpstošajai demokrātiskajai Latvijas sabiedrībai, diemžēl ir patiesība. Ne jau priecīga...

Tas pac
pirms 7 gadiem
Ai, piepeši pamanīju, ka Satoru nu jau diezgan ilglaicīgie saimnieki atgriezušies pie iepriekšējo saimnieķeļu prakses: iznīcināt manus (Valdis Felsbergs, ar savu vārdu reģistrēties joprojām liegts) komentārus. Nevis visi, bet daļa (kas īpaši stulbi, un vēl stulbāk - ka otras puses atbildes normālā dialogā ar mani palikušas) ir izvākti zem drauģeles Melngalves (kurai pat pašai nebija pretenziju, jo tur arī nebija, par ko būt pretenzijām) stāsta par kanibālu, ir izvākts absolūti patiesais komentārs zem absolūti lētā pastāsteļa "Lielceļš", un izvākts vēl patiesākais komentārs zem latvjliterātōrūras dižgara Brieža, kurš jau pirmajās intervijas sekundēs izrādās (kā tāds pats tās pašas dižgars Bankovskis teiktu - "kā nebūt") spējīgs uz tik hrestomātisku analfabētismu kā "gadus atpakaļ".
Bet kāpēc palikusi mana godīgā atsauksme zem Penelopes soliņa un sarkastiskā atbilde par "stulbajām bābām" zem Lazdas gejiem? To upuri nav Satoru pudeles brāļi un māsas?

Arno Marnics
pirms 7 gadiem
Varu tikai poevienoties komentāriem un papildināt tos ar savu spriedumu par vērojumiem:
Satori kļūst par homoseksuālās idejas propogandas ruporu Lavijas kultūras telpā. Tā vien gribas jautāt: "Cik var?". Jau iepriekš Šlāpina viedokļa izklāstā par Priedes rīcību lietojot ksenofobijas jēdzienu tika klaji nosodīts citāds viedoklis, kas nav nekas vairāk kā tā pati ksenofobija. Latvijas likumdošanā ir ieausts vispārējās nediskriminācijas princips. Tas parādās arī līdzvērtīgā situācijā esot homoseksuāliem pāriem un tradicionāliem, jeb precīzāk sakot - normāli orientetiem pāriem. Mainot likumu par labu mazākumam tiek ierobežotas vairākuma tiesības. Ir lietas, kas no šodienas skata punkta raugoties šķiet nevainīgas, bet ilgtermiņā var kļūt par problemātiskām. Visas šīs lietas jāparedz caurskatot tiesību aktus saglabājot kaut vai iluzoru sajūtu par līdzsvaru. Tas nav patērzēt pie kafijas tases.
Goda vārds - derdzās! Cik var!
Neesat naivi! Neticu, ka Rinkēvičs Latvijas prezedentūras ES priekšvakarā pie šā brīža saspīlētās situācijas nāca ar tik kliedzošu latviešu mentalitātei paziņojumu lai veicinātu cīņu par tiesībām vai kaut ko tamlīdzīgu!

Beze
pirms 7 gadiem
Vai tas, ka velosipēds brauc pa mašīnām atvēlēto braucamo daļu, nozīmē, ka veidojas vēl viena papildu josla, kura jāņem vērā pārējiem satiksmes dalībniekiem?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!