Foto: Dan Markeye. Avots: Flickr.com
 
Aktualitātes
15.03.2016

Meklē aktierus filmai, kas taps pēc romāna "Jelgava 94" motīviem

Komentē
0

Kastinga aģentūra "Casting Bridge" meklē aktierus, kas varētu atveidot Nāves un Zombja lomu filmā, ko uzņems pēc latviešu lasītāju iemīļotā romāna "Jelgava 94", ko sarakstījis Jānis Joņevs.

Paziņojumā teikts: "Ja esi puisis vecumā līdz 20 gadiem, gariem matiem un ar abām kājām metālmūzikā, tad sūti savu bildi un kontaktinformāciju uz [email protected]".

"Jelgava 94" ir Jāņa Joņeva debijas romāns, ko 2013. gadā izdevis apgāds "Mansards". Joņevs savā romānā runā par jaunību, alternatīvo kultūru un sevis meklējumiem pagājušā gadsimta 90. gados. "Jelgava 94" ieguvis Latvijas Literatūras gada balvu, kā arī saņēmis Eiropas Savienības literatūras balvu.

Topošā filma būs jaunā režisora Jāņa Ābeles pirmais pilnmetrāžas darbs. Ābeles pirmais nopietnais darbs bija 2015. gadā tapusī īsfilma "Augstāk par zemi", kas bija viņa diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmijas filmu režijas apakšprogrammu maģistrantūrā. Filma tika iekļauta Rīgas Starptautiskā kinofestivāla "Riga IFF 2015" programmā "Short Riga".  

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!